Ostalo > Razne offtopic teme :)

Otkljucavanje smartphonea u tele-2

<< < (2/10) > >>

anabellas:
hvala na odg  :icon_thumright:
raspitivo sam se u vezi otkljucavanja mobitela prije isteka tarife i kazu da garancija ne vrijedi.
znaci isplati mi se jedino uzet mobitel iz vipa pa imat tomato karticu s tarifom na bonove
ili uzet mob u tele 2 pa se prebacit jer vidim da imaju solidne tafire za slicne novce.

pratim vec jedno tjedan dana njuskalo i mobitele, kolko lopova ima ne vjerujem uopce.
sad kad se covjek uplasio doc u tele2 centar koji tvrdi da ima racun i garanciju  onda nis nije ziher...
da nebi dobio jos i predracun koji ne vrijedi  :laughing7:

Tomi_ZG:
Zato ja govorim svima da treba generalno izbjegavat njuškalo preprodavače,a većina i dalje po svom jer će kupit i mačka u vreći samo da uštede koju kunu,ima i onih koji ne muljaju al su u velikoj manjini.

anabellas:
a kaj bi ti dao  6 hiljada prek pretplate radije?
s njuskala mi je vec 2 moba nabavio covjek koji ima vezu u tcomu i vipu i dobio sam mobove zapecacene nove s racunom i sam sam si garanciju ovjeravo..
javio sam mu da cekam da mu dode na lager z3 xperia iz vipa i da uzimam.

ako ima tko od vas preprodavaca koji je posten javite mi  :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Ja osobno nebi ni neću pretplatu nikad,za ono kaj imam za 75kn mjesečno na bonove bi plačao preko 150kn na pretplati,sada to isto plačam 50kn mjesečno jer su poduplali cifru po kupljenom bonu.
Odeš u dućan i kupiš mob,znam da je skuplje al je i najsigurnije.

anabellas:
to misljenje je za kremu koja ima love, ja 5 hiljada nedam ni nemam  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju