Općenito > Generalno o skuterima

zatamniti vizir ili....???

<< < (5/12) > >>

White:
hmm...neznam odakle si ali imas lika kod rijeke ako se nevaram bio je na tv i to mozda ti on moze to napraviti...ugl folija ta je sljepljena sa drugom pa kad odljepljujes nemoj cijelu jel ce se savijati i to sto si rekao nego zaljepis komadic i polako i pazljivo skidas tu na kojoj je bila foliji i na vizir ljepis... :icon_thumright: i nakraju samo skarama uz rub izrezes....mislim da vi ovako islo jel tak sam na auto ljepio naljepnice i ispalo je ok :icon_thumright: pokusaj

Aco:

--- Citat: Win - 10 Rujan, 2008, 17:43:07 ---
--- Citat: White - 10 Rujan, 2008, 16:12:10 ---
--- Citat: andy - 10 Rujan, 2008, 13:46:45 ---kupiš zatamnjeni vizir ko ja i super :glasses9:... više se nazezaš s folijom koja ni nemože bit ko zatamnjeni vizir...

--- Kraj citata ---

da....ali preko noci nije bas ugodno za voziti :binkybaby:

nekuzim sta fali foliji.....ako strpljivo i polako radis ispadne jako dobro.... :dontknow:

--- Kraj citata ---

ma po noci se gotovo nista ne vozim...a foliji nista ne fali dapace...ali ne ide mi...dodjem do pola vizira super i onda na polovici se pocne uvijat,ne mozes zrak istjerati ...ma muke...jedino ako nekakva tehnika ljepljenja postoji.. :dontknow:

--- Kraj citata ---

uzmeš onu špricu od tekućine za pranje stakla ili slicno, kad se potrosi operes i stavis vodu sa malo likvia.  Polako skidaš naljepnicu i špricaš po tom i na vizir također prešpricaj, "naljepi" na vizir i uzmi neku gumu ili slicno s cim ces istiskat i zrak i vodu i to je to =)
nebi trebalo bit mjehurica i slicno

te-te-ac:
vizir kupis to je napametnije

ovo ostalo pada u vodu jer nema funkciju od sunca - isto ko da imas naočale za autogeno  ::)

a po mraku se snalazi - imas kaciga koja se zamjeni vizir za ljepih 5min

2TDottore:
ak stvarno postoji vizir za tu tvoju kacigu onda neznam sta vise imas kemijat a i to ti je jedina i najbolja kombinacija koja ce bit dobra.

Win:
ne znam zasto neki ne citaju postove....vizira nema...cak su mi rekli da ga u hrv uopce necu naci...no dobro..
nosio sam ljudima koji se bave naljepnicama...oni ne zele ni pokusati...
ostaje mi jos probati ovaj nacin s vodom koji mi i nije bas jasan(kako ljepiti na mokru povrsinu) ...ali svakako ga probam ako ne uspije kupit cu drugu kacigu i amen...
hvala svima koji su pokusali pomoci....jos jedno podpitanje....koju kacigu uzimati da mi se u buducnosti ne desava...propala firma...nema uvoza za hr...itd.a da je cijena pristojna?
jos jednom hvala svima!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju