Općenito > Generalno o skuterima

zatamniti vizir ili....???

<< < (4/12) > >>

andy:

--- Citat: White - 10 Rujan, 2008, 16:12:10 ---
--- Citat: andy - 10 Rujan, 2008, 13:46:45 ---kupiš zatamnjeni vizir ko ja i super :glasses9:... više se nazezaš s folijom koja ni nemože bit ko zatamnjeni vizir...

--- Kraj citata ---

da....ali preko noci nije bas ugodno za voziti :binkybaby:

nekuzim sta fali foliji.....ako strpljivo i polako radis ispadne jako dobro.... :dontknow:

--- Kraj citata ---

pa ni sa folijom nesmiješ po noći...
a ja se uvijek s dignutim vizirom vozim, a ni nevozim se često po noći tak da nesmeta :icon_thumright:

White:

--- Citat: andy - 10 Rujan, 2008, 16:13:09 ---
--- Citat: andy - 10 Rujan, 2008, 13:46:45 ---kupiš zatamnjeni vizir ko ja i super :glasses9:... više se nazezaš s folijom koja ni nemože bit ko zatamnjeni vizir...

--- Kraj citata ---

nekuzim sta fali foliji.....ako strpljivo i polako radis ispadne jako dobro.... :dontknow:

--- Kraj citata ---

pa ni sa folijom nesmiješ po noći...
a ja se uvijek s dignutim vizirom vozim, a ni nevozim se često po noći tak da nesmeta :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

jbg da sam opciju da netrosi 200kn + ...btw to ti nije pametno.prije 2god se vozam dignutim vizirom i sjetim se kak mi ujak rece kad sam ja bio mlad uvik vizir na glavi...i taman spustam ono skljocne i dum osa...tak da.... :binkybaby: :dontknow:

Win:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

ma po noci se gotovo nista ne vozim...a foliji nista ne fali dapace...ali ne ide mi...dodjem do pola vizira super i onda na polovici se pocne uvijat,ne mozes zrak istjerati ...ma muke...jedino ako nekakva tehnika ljepljenja postoji.. :dontknow:

2TDottore:
Istina.Preko noci ne vidis 10 metara ispred sebe a kad si prisiljen dignut vizir onda ti svako malo neka zivina uleti u kacigu.al zato je po danu crni vizir  :icon_thumright:

2TDottore:
Tehnika uvjek postoji ali treba nac nekog u ko zna da ti pokaze.Probaj pitat nekog ko ljepi naljepnice po motorima i autima ili nekog ko bas ljepi te folje na auto stakla i slicno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju