Općenito > Generalno o skuterima
zatamniti vizir ili....???
Aco:
--- Citat: Win - 11 Rujan, 2008, 09:42:15 ---ne znam zasto neki ne citaju postove....vizira nema...cak su mi rekli da ga u hrv uopce necu naci...no dobro..
nosio sam ljudima koji se bave naljepnicama...oni ne zele ni pokusati...
ostaje mi jos probati ovaj nacin s vodom koji mi i nije bas jasan(kako ljepiti na mokru povrsinu) ...ali svakako ga probam ako ne uspije kupit cu drugu kacigu i amen...
hvala svima koji su pokusali pomoci....jos jedno podpitanje....koju kacigu uzimati da mi se u buducnosti ne desava...propala firma...nema uvoza za hr...itd.a da je cijena pristojna?
jos jednom hvala svima!!!
--- Kraj citata ---
pa fora je da se nelijepi odma i zbog toga mos istiskat mjehurice i namjestit kak treba, kad izađe voda onda se zalijepi...
jako ce ti tesko bit namjestit na vizir, ipak nije to ravna površina
stark1:
--- Citat: Win - 11 Rujan, 2008, 09:42:15 ---ne znam zasto neki ne citaju postove....vizira nema...cak su mi rekli da ga u hrv uopce necu naci...no dobro..
ostaje mi jos probati ovaj nacin s vodom koji mi i nije bas jasan(kako ljepiti na mokru povrsinu) ...ali svakako ga probam ako ne uspije kupit cu drugu kacigu i amen...
hvala svima koji su pokusali pomoci....jos jedno podpitanje....koju kacigu uzimati da mi se u buducnosti ne desava...propala firma...nema uvoza za hr...itd.a da je cijena pristojna?
--- Kraj citata ---
pa i u auta se lijepi na mokru povrsinu...fino ucini sto je "Aco" rekao i bit ce super
PROOF:
--- Kraj citata ---
uzmi ixs,probiker ili shark.....ma ima kaciga ko u prici...
White:
--- Citat: Win - 11 Rujan, 2008, 09:42:15 ---.jos jedno podpitanje....koju kacigu uzimati da mi se u buducnosti ne desava...propala firma...nema uvoza za hr...itd.a da je cijena pristojna?
--- Kraj citata ---
agv je dobra suomy i ixs..moj savjet :icon_thumright:
http://www.motooprema.hr/?ixs/3
marko.p:
HJC
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju