Općenito > Generalno o skuterima
zatamniti vizir ili....???
andy:
--- Citat: Win - 10 Rujan, 2008, 14:37:07 ---kapa dolje svima....stvarno ste brzi :icon_thumright:
andy...obisaosam cijeli grad i nitko nema vizira za lazer...
proof... razmisljao sam o transparentnom spreju ali mislim da ce se guliti ili..?
marko...kms velis...odmah probam...dao Bog da si u pravu...mada mi ovi u brodu rekose da necu naci nigdje u hrv vizir za lazera...
--- Kraj citata ---
za lazer znam da ima u zg u magnetix-u.. tj imaju te kacige... pa tamo upitaj :icon_thumright:
marko.p:
--- Citat: Win - 10 Rujan, 2008, 14:37:07 ---kapa dolje svima....stvarno ste brzi :icon_thumright:
andy...obisaosam cijeli grad i nitko nema vizira za lazer...
proof... razmisljao sam o transparentnom spreju ali mislim da ce se guliti ili..?
marko...kms velis...odmah probam...dao Bog da si u pravu...mada mi ovi u brodu rekose da necu naci nigdje u hrv vizir za lazera...
--- Kraj citata ---
samo ti nazovi kms i pitaj
Win:
ok probam kasnije zvrcnit magnetix...nadam se da imaju ukoliko nemaju :dontknow:
probat cu jos jednom uzeti komad folije i otici kakvom majstoru da proba odradit ako ni to ne uspije :dontknow:
ostaje mi promjenit kacigu :sad1:
Win:
samo ti nazovi kms i pitaj
[/quote]
zvao sam ne javlja se nitko...probam kasnije!!!
White:
--- Citat: andy - 10 Rujan, 2008, 13:46:45 ---kupiš zatamnjeni vizir ko ja i super :glasses9:... više se nazezaš s folijom koja ni nemože bit ko zatamnjeni vizir...
--- Kraj citata ---
da....ali preko noci nije bas ugodno za voziti :binkybaby:
nekuzim sta fali foliji.....ako strpljivo i polako radis ispadne jako dobro.... :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju