Općenito > Generalno o skuterima

zatamniti vizir ili....???

<< < (3/12) > >>

andy:

--- Citat: Win - 10 Rujan, 2008, 14:37:07 ---kapa dolje svima....stvarno ste brzi :icon_thumright:

andy...obisaosam cijeli grad i nitko nema vizira za lazer...
proof... razmisljao sam o transparentnom spreju ali mislim da ce se guliti ili..?
marko...kms velis...odmah probam...dao Bog da si u pravu...mada mi ovi u brodu rekose da necu naci nigdje u hrv vizir za lazera...

--- Kraj citata ---

za lazer znam da ima u zg u magnetix-u.. tj imaju te kacige... pa tamo upitaj :icon_thumright:

marko.p:

--- Citat: Win - 10 Rujan, 2008, 14:37:07 ---kapa dolje svima....stvarno ste brzi :icon_thumright:

andy...obisaosam cijeli grad i nitko nema vizira za lazer...
proof... razmisljao sam o transparentnom spreju ali mislim da ce se guliti ili..?
marko...kms velis...odmah probam...dao Bog da si u pravu...mada mi ovi u brodu rekose da necu naci nigdje u hrv vizir za lazera...

--- Kraj citata ---
samo ti nazovi kms i pitaj

Win:
ok probam kasnije zvrcnit magnetix...nadam se da imaju ukoliko nemaju  :dontknow:

probat cu jos jednom uzeti komad folije i otici kakvom majstoru da proba odradit ako ni to ne uspije :dontknow:

ostaje mi promjenit kacigu  :sad1:

Win:

samo ti nazovi kms i pitaj
[/quote]

zvao sam ne javlja se nitko...probam kasnije!!!

White:

--- Citat: andy - 10 Rujan, 2008, 13:46:45 ---kupiš zatamnjeni vizir ko ja i super :glasses9:... više se nazezaš s folijom koja ni nemože bit ko zatamnjeni vizir...

--- Kraj citata ---

da....ali preko noci nije bas ugodno za voziti :binkybaby:

nekuzim sta fali foliji.....ako strpljivo i polako radis ispadne jako dobro.... :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju