ajoooj!!!
čitam nekoliko prethodnih postova i ne mogu bilivit!
jedna moja kovanica grubo izvucena iz konteksta, a potom jos i oprezno cenzurirana, ispada vrijedjanje... k tome, pače, van konteksta zezancije!
Eladio se bezrazlozno uplasio nekakvog rata... poziva se na pravila bontona i kulturnog ponasanja... na civilizacijske tekovine! sve je to barem u spominjanom slucaju doista izlisno. no, da rascistimo:
na forumu Motori, na neciju primjedbu da naziv GLADIJATORI zvuči previse brutalno, predlozio sam UGLAĐENIJU inačicu: GLADIJAJATORI.
moja dobročudna zafrkancija bila je primljena izvrsno, s podosta smijeha i odobravanja. Sto je najvaznije, Bojana to ocito nije uvrijedilo, sto je upravo i sam potvrdio svojim komentarom ovdje... Inace, clan sam foruma SU i malo prije sam provjerio svoj status... i sve je, naravno, ok! I volio bih da se nastavi ovih dana dogovorena suradnja MS i SU, barem kada je rijec o mojim tekstovima, ali i svim drugim materijalima. Ako ti napisi ikome mogu koristiti, radovalo bi me dopru do sto veceg broja zainteresiranih. Ako nista drugo, u cilju sigurnosti svih sudionika u prometu na cestama u Hrvatskoj i diljem ovog luckastog šarenog svijeta!
upoznat sam s cinjenicom da postoje stanovite nesuglasice izmedju splitskih Gladijatora i Predatora... vec sam ranije negdje napisao da doista ne mogu i ne zelim suditi tko je u pravu i da mi to uopce nije vazno. Meni je jedino bitno kakav je tko covjek! Ne pada mi na pamet priklanjati se ikojoj strani. Sve nas veže ljubav ili barem naklonost prema skuterima i motorima. Stoga bismo medjusobno svi trebali biti istinski prijatelji, pomagati si, a ne podmetati klipove, bez obzira na moguce razlike u pogledima na svijet...
Svima Vam zelim mnogo tisuća uspjesnih kilometara na skuterima i motorima te da u zdravlju, sreci i radosti dozivite i debelo prezivite moje sadasnje godine, sto i sebi zelim