Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Pomoc za odredit kaznu po clanku 12. stavka 4.  (Posjeta: 2260 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zvonkec92

• GY6 doctor <3 ---> Forumski strugar &
  • moderator
  • Tržnica : (+26)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • B( . )( . )BIES MAKE ME SMILE
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • zvonkec_92
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Aprilia Rally
  • Moja Kaciga: Vemar, IXS
  • MojSetup: imam ih više
  • MojSpuh: sporcki auspuh imam
Pomoc za odredit kaznu po clanku 12. stavka 4.
« : 17 Prosinac, 2014, 14:59:10 »
inace nabrojo mi on kazne 12 000 kn oduzimanje vozacke, 2kz boda bla bla pa se na kraju dogovorili da napise nekaj bzvz pa me sad zanima kaje on to napiso.  inace sa slavonske avenije sam skrenuo bez zmigavca na nadvoznjak za novi zg, zaobiso 1 auto preko pune crte i vozio 40 preko ogranicenja ( 80 a ogranicenje 40 ) i jos nisam imo pojas.. na kraju dobio kaznu od 250kn po dogovoru sa likom, ( fala mu kralj je )

citiram   

počinio prekršaj iz članka 12. stavka 4. točka ( tu nista ne pise ) a kažnjiv po članku 12. stavku 8. točki ( nista ).

ja sam siromak i nemam kompjuter doma a sjebano mi je to trazit prek moba.. tnx ako neko zna

one koji misle pisat tisi budala ovo ono triba ti je naplatit i 20 iljada odma u startu nabijem na k**ra*, jebiga svakom se moze desit zurilo mi se a nisam drotove ocekivo na tom mjestu, tj nikad do sad od kad sam ziv, ih tu nisam ni vidio da stoje. a inace svi se voze tuda 70-80 a jebiga ja sam mu valjda bio zanimljiviji jer sam jos nekog kilavca zaobiso preko pune crte.
Ako se nešto sfuša pa drži i traje ko tvorničko ili bolje onda se takvo fušanje zove tuning.  :kinez:

"Neke se stvari mogu kupit novcem, sve ostalo se nađe u šteku"

Offline Ivan031

• Tržnica : (+11)
  • forumski skuteraš
  • Moj Skuter: FXR
Odg: Pomoc za odredit kaznu po clanku 12. stavka 4.
« Odgovori #1 : 17 Prosinac, 2014, 15:48:35 »
inace nabrojo mi on kazne 12 000 kn oduzimanje vozacke, 2kz boda bla bla pa se na kraju dogovorili da napise nekaj bzvz pa me sad zanima kaje on to napiso.  inace sa slavonske avenije sam skrenuo bez zmigavca na nadvoznjak za novi zg, zaobiso 1 auto preko pune crte i vozio 40 preko ogranicenja ( 80 a ogranicenje 40 ) i jos nisam imo pojas.. na kraju dobio kaznu od 250kn po dogovoru sa likom, ( fala mu kralj je )

citiram   

počinio prekršaj iz članka 12. stavka 4. točka ( tu nista ne pise ) a kažnjiv po članku 12. stavku 8. točki ( nista ).

ja sam siromak i nemam kompjuter doma a sjebano mi je to trazit prek moba.. tnx ako neko zna

one koji misle pisat tisi budala ovo ono triba ti je naplatit i 20 iljada odma u startu nabijem na k**ra*, jebiga svakom se moze desit zurilo mi se a nisam drotove ocekivo na tom mjestu, tj nikad do sad od kad sam ziv, ih tu nisam ni vidio da stoje. a inace svi se voze tuda 70-80 a jebiga ja sam mu valjda bio zanimljiviji jer sam jos nekog kilavca zaobiso preko pune crte.

To ti je nepropisno parkiranje , to ti je 500kn ako je tako kako pise i ako je samo to

Offline Tomi_ZG

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50 SP
« Odgovori #2 : 17 Prosinac, 2014, 16:04:31 »
Jel su te zahaltali na najvišem nadvožnjaku kaj se spušta na držićevu?
Već neko vrijeme tam stoje svaki dan kad se vraćam s posla s rotirkama i imaju uvijek mušterije,sad sam ih isto vidio.

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 17 Prosinac, 2014, 16:10:21 »
Već neko vrijeme tam stoje svaki dan kad se vraćam s posla s rotirkama i imaju uvijek mušterije,sad sam ih isto vidio.

Dobro da znam. Ja cesto tam autom prolazim (ali ne idem na petlju nego produzim po Slavonskoj i to u oba smjera - cesce prema zapadu). Brzina prava za junacku kaznu. Od sad cu tam malo pripazit  ;D

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #4 : 17 Prosinac, 2014, 16:11:47 »
Članak 12.
( 4 ) Sudionici u prometu dužni su držati se ograničenja, zabrana i obveza izraženih pomoću postavljenih prometnih znakova.
( 8 ) Novčanom kaznom u iznosu od 500,00 kuna kaznit će se za prekršaj sudionik u prometu koji postupi suprotno odredbi stavka 4. ovoga članka.

Ako ti je naplaceno 250kn, onda je to zato jer se placanje na licu mjesta naplacuje sa 50% "popusta"

Sad skupi ekipu i pozovi na cugu i klopu. Jeftinije nego da si platio sve sto si trebao. Dapace, mozes ih i par puta pocastit  ;D
« Zadnja izmjena: 17 Prosinac, 2014, 16:14:21 3alfa3 »

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #5 : 17 Prosinac, 2014, 16:15:45 »
Gdje su TOCNO bili? Na Slavonskoj? Na petlji (to bi me cudilo)? Na Drzicevoj na silasku sa petlje?

Offline Tomi_ZG

• maxi forumaš
« Odgovori #6 : 17 Prosinac, 2014, 16:24:02 »

Dobro da znam. Ja cesto tam autom prolazim (ali ne idem na petlju nego produzim po Slavonskoj i to u oba smjera - cesce prema zapadu). Brzina prava za junacku kaznu. Od sad cu tam malo pripazit  ;D
Stoje na onoj unutarnjoj traci po kojoj se mislim ni nesmije vozit jer je dosta uska,i to nasred nadvožnjaka na samom zavoju tak da ak se netko jače zapelja možda ih i pobere skupa sa škodom.

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #7 : 17 Prosinac, 2014, 16:27:05 »
Kad tam idem s motorom, iskljucivo vozim po toj traci i preticem aute  :toothy12:

Offline Tomi_ZG

• maxi forumaš
« Odgovori #8 : 17 Prosinac, 2014, 16:37:28 »
Nisi jedini  ;D

A ti Zvonkec ima da odojka spečeš

Offline Ivan031

• Tržnica : (+11)
  • forumski skuteraš
  • Moj Skuter: FXR
« Odgovori #9 : 17 Prosinac, 2014, 17:50:18 »
di sam ja ono iskopo hahahah :toothy11:

Offline zvonkec92

• GY6 doctor <3 ---> Forumski strugar &
  • moderator
  • Tržnica : (+26)
  • maxi forumaš
  • B( . )( . )BIES MAKE ME SMILE
    • zvonkec_92
  • Moj Skuter: Aprilia Rally
  • Moja Kaciga: Vemar, IXS
  • MojSetup: imam ih više
  • MojSpuh: sporcki auspuh imam
« Odgovori #10 : 17 Prosinac, 2014, 18:04:06 »
Nisi jedini  ;D

A ti Zvonkec ima da odojka spečeš
hhh hh i ja tam znam dosta cesto preticat po toj uskoj traki, znaci kad skrenes sa slavonske na petlju, ide ravno jedan dio i taman kad pocinje zavoj tam su stajali. kad sam se vraco nazad bile su 2 skode gore, skuzili su mjesto di ima puno musterija jebiga a svi se onuda voze min 60 pa na dalje, a nekad sam znao na petlju doletit i sa 120. ugl skinuo me sa 79 km/h i jos preticanje preko pune crte, ma nabrojo on meni svasta j#bo te, i jos to sve puta 2 jer za mlade vozace vrijede druga pravila, znas tako on meni reko. al aj na kraju smo se ipak dogovorili :)

nikakav odojak, nek se jebe ostavio sam mu dodatnih 20kn njemu i kolegi za kafu i nek bude sretan..
Ako se nešto sfuša pa drži i traje ko tvorničko ili bolje onda se takvo fušanje zove tuning.  :kinez:

"Neke se stvari mogu kupit novcem, sve ostalo se nađe u šteku"

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • how you ride not what you ride
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
« Odgovori #11 : 17 Prosinac, 2014, 18:24:50 »
pa kak si ti mladi vozac stari lisac a  ona maloljetna