Ostalo > Razne offtopic teme :)
WhitePins+ Zarada od 2 do 35 eura dnevno bez ikakvih ulaganja
mhr-team:
ja sam proba i za sada mi piše da kao imam 4€ ali to se prvih 90 dana ne isplaćuje tek poslje 90 dana kreće sa isplatom...
e sad 2€ dnevno da zaradiš to ti je cca 60€ mjesečno tj oko 450kn
iskreno nadam se da neću odustati jer ne zahtjeva puno vremena, pa eto vidjet ćemo tamo krajem 2. mjeseca što će biti ;D
Matija97:
Nebi mi bilo ni najmanje zao da 90 dana klikcem i da ne dobijem nista,problem mi je taj sto se bojim da nebi nekim slucajem skidali pare sa racuna sto je vrlo vjerojatno tesko ali nikad ne znas..Aj da je moj racun pa da ja imam problema al ne zelim starom stavljat probleme za vrat,ja nemam skoro nista imovine a ovak da starom nekim slucajem idu oduzimat imovinu nebi bilo dobro jer nebi htio zivjet na ulici haha ;D
mhr-team:
--- Citat: Matija97 - 11 Prosinac, 2014, 19:53:31 ---Nebi mi bilo ni najmanje zao da 90 dana klikcem i da ne dobijem nista,problem mi je taj sto se bojim da nebi nekim slucajem skidali pare sa racuna sto je vrlo vjerojatno tesko ali nikad ne znas..Aj da je moj racun pa da ja imam problema al ne zelim starom stavljat probleme za vrat,ja nemam skoro nista imovine a ovak da starom nekim slucajem idu oduzimat imovinu nebi bilo dobro jer nebi htio zivjet na ulici haha ;D
--- Kraj citata ---
hahahah...
ma ja imam u hypo banci karticu koju koristim za kupovinu preko ebaya i ona mi je registrirana na paypalu... e sad na toj kartici mi je uvijek nešto sitno kuna... tak da me ne brine ;D
zvonkec92:
meni ne radi, nemogu se logirat
Error Saving Data, please login again!
mhr-team:
--- Citat: zvonkec92 - 11 Prosinac, 2014, 20:13:31 ---meni ne radi, nemogu se logirat
Error Saving Data, please login again!
--- Kraj citata ---
hmmm pokušaj se kasnije ulogirati ili probaj očistiti predmemoriju preglednika ako imaš ccleaner ili probaj se ulogirat sa nekim drugim preglednikom...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju