Ostalo > Razne offtopic teme :)

WhitePins+ Zarada od 2 do 35 eura dnevno bez ikakvih ulaganja

(1/4) > >>

mhr-team:
ZARADITE BEZ ULAGANJA!

Odličan dodatni prihod od 2 do 35 eura dnevno od njemačke tvrtke WhitePins+
Njemačka kompanija WhitePins+ je platforma koja vam predstavlja proizvode mnogih kompanija, koje žele čuti vaše mišljenje o njihovim proizvodima.
Vaš zadatak je da ocjenjujete slike proizvoda klikom na sliku koja vam se više sviđa. Na to će te potrošiti samo 2 minute dnevno, a početna zarada je 2 € dnevno. S vremenom i s uključivanjem novih referala povećava se i zarada!
Učešće je BESPLATNO i isplata može preko deviznoga računa, PayPal, ili Skrill.
Link za registraciju: http://www.allinoneprofits.com/fah
Prilikom registracije morate upisati e - mail osobe preko koje se registrirate u polju: e - mail adress of your friend: unesite moju adresu [email protected]
Upute za registraciju i obavljanje dnevnih zadataka:
http://www.allinoneprofits.com/fag

Matija97:
Ovo je fkt jedan od lakih nacina za zaradu ili samo spacka?Msm realno,ovo moze svatko tko ima kreditnu ili paypal racun pa mi je malo cudno  ;D

mhr-team:

--- Citat: Matija97 - 11 Prosinac, 2014, 19:33:38 ---Ovo je fkt jedan od lakih nacina za zaradu ili samo spacka?Msm realno,ovo moze svatko tko ima kreditnu ili paypal racun pa mi je malo cudno  ;D

--- Kraj citata ---

da budem iskren, ja sam prije samo zaobilazio te reklame jer sam mislio da su glupost, ovo sada sam čisto iz znatiželje probao i koliko vidim isplati se...
dnevno zahtjeva samo 2min vremena, znači ulogiraš se na whitepins+ profil i od 4 slike izabereš 2 koje ti se više sviđaju i to je to...
dnevna zarada je od 2 do 35e, s tim da valjda počinješ zarađivati tek nakon 90 dana

Johnny iber:
To si dobro rekao kolega, valjda počneš zarađivati, iskreno rekao bi da je neka navlakuša jer je predobro da bi bilo istinito.... Sjedis doma klikas i para stize hm.... Pricekat cu 90 dana i probat nac nekoga kome je došla/sjela "plača"

:hello:

Matija97:
Procito sam bas sad par postova na drugim forumima i ljudi pisu kak si i reko.Svejedno mi nekak tu smrdi,probat cu.Valjda necu imat problema radi toga inace znm kog cu trazit  :toothy12: salim se naravno  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju