Ostalo > Razne offtopic teme :)
WhitePins+ Zarada od 2 do 35 eura dnevno bez ikakvih ulaganja
zvonkec92:
--- Citat: mhr-team - 11 Prosinac, 2014, 20:23:51 ---
--- Citat: zvonkec92 - 11 Prosinac, 2014, 20:13:31 ---meni ne radi, nemogu se logirat
Error Saving Data, please login again!
--- Kraj citata ---
hmmm pokušaj se kasnije ulogirati ili probaj očistiti predmemoriju preglednika ako imaš ccleaner ili probaj se ulogirat sa nekim drugim preglednikom...
--- Kraj citata ---
evo uspio sam, odklikao sam ove dve slike koje moram, daj mi reci lakše mi je tebe pitat nego tražit objašnjenja po netu.. znači ja svaki dan moram po dve slike lajkat i tak 90 dana i kaj tek onda počnem dobivat novce? kolko para tak mogu zaradit a da niti jedan drugi član ne dođe preko mene na tu str? e i daj mi reci jel mogu ja više od dve obavezne slike lajkat i kaj se desi ako lajkam dalje? jel i za to dobivam kakve pare ili moram samo lajkat npr 2 kolko mi oni vele..
mhr-team:
--- Citat: zvonkec92 - 11 Prosinac, 2014, 20:32:54 ---
--- Citat: mhr-team - 11 Prosinac, 2014, 20:23:51 ---
--- Citat: zvonkec92 - 11 Prosinac, 2014, 20:13:31 ---meni ne radi, nemogu se logirat
Error Saving Data, please login again!
--- Kraj citata ---
hmmm pokušaj se kasnije ulogirati ili probaj očistiti predmemoriju preglednika ako imaš ccleaner ili probaj se ulogirat sa nekim drugim preglednikom...
--- Kraj citata ---
evo uspio sam, odklikao sam ove dve slike koje moram, daj mi reci lakše mi je tebe pitat nego tražit objašnjenja po netu.. znači ja svaki dan moram po dve slike lajkat i tak 90 dana i kaj tek onda počnem dobivat novce? kolko para tak mogu zaradit a da niti jedan drugi član ne dođe preko mene na tu str? e i daj mi reci jel mogu ja više od dve obavezne slike lajkat i kaj se desi ako lajkam dalje? jel i za to dobivam kakve pare ili moram samo lajkat npr 2 kolko mi oni vele..
--- Kraj citata ---
Dobro bi bilo kada bi svaki dan lajkao no mislim da nije problem ni ako koji dan preskocis je kontam da ako jedan dan preskocis da ces onda sutra dan morat 4 slike lajkat
Ako sam dobro skontao nakon 90 dana se pocinje zaradnivati 2e dnevno...
nema koristi ako lajkas vise od 2 slike mislim ja sam prvi dan lajkao cca 100 slika ali bespotrebno, jer treba samo 2 lajkat...
JogFromYamaha:
daj odi molim te nemoj opet s piramidalnim sustavima
di vecina jede g#vn% a ovaj gore si s 100e brise dupe
jedino kaj zaradis a da ne radis su oni klik botovi kaj otvaraju samostalno linkove i scrollaju ih malo
iako ni to nije bogzna sto od zarade
frend je to ipak radio preko noci pa se vrtjelo da si kupi wow bon
2t power:
nema lake love tako da ako ko uspije svaka mu čast pa neka nas ostale prosvjetli sa dobitkom :laughing7:
mario.palesic:
Ako zelite zaraditi na netu imate NEOBUX ja sam ga koristio 3 god
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju