Oko 1900kn za ispuh, vario, rolice, centralni, federe kuplunga, remen i hrpu ostalog sitnog materijala.
Onda ti svaka cast,jer kolko si toga napisao na forumu imao sam dojam da si potrošio na njega cca 4,5t kn. :notworthy:Znači ako će kit biti još nekih soma kuna,nece mi biti puno dati za to nakraju nekih 3t kn.A daj mi još samo reci kad bi se recimo na tvoj skuter stavio kit(a stavit ce se kolko pratim) dal ce serijski variomat biti preslab odnosno nece dopuštat velike brzine i koji bi onda stavio?Cijena tog variomata?
Ovo za to što ti je lik otpilio je samo njemu na čast...
Prema meni kao mušteriji se sigurno nebi tako postavio da me vidio uživo a i govori puno o "majstoru" koji sam ne može u pola sata nači sve blokade na njemu!
Ja sam uspio za manje od pola sata a nisam serviseri uz to postoji moj vodič za skidanje blokada iako sam neki dan primjetio da nisam naveo blokadu na variomatu u obliku prstena.
Nadalje..
Variomat ti na TGBu neče dati top speed osim ako ne ideš na destruktivan način tjerati remen na sam vrh variomata. Al kao što rekoh, neče ti tako scoot trajati dugo.
Jedino pravo riješenje je duži sekundarni prijenos sa Italjet Formule 50AC koji je duži oko 20% naspram ovog koji mi ostali imamo.
Sa tim i sa dobrim setupom scoot bi morao iči pravu 100tku sa povišenim okretajima koje če ti dati nekakva midrace kombinacija.
Jadina mana je što preko nekog laganog midracea niti nemožeš iči sa ovim scootom zbog usisnih lamelica i činjenice da je zračno hlađeni motor.
No i lakši midrace sa kratkim diferencijalom bi morao iči jaaako jaaako dobro.