Tehnički kutak > Tuning skutera
TGB R50X - Tuning
2TDottore:
--- Citat: Giz - 07 Rujan, 2008, 16:56:45 ---U Ing-Kart nebi otišao srat pa da imam i proljev... Toliko o onom arogantnom,bahatom i bezobraznom idiotu.
--- Kraj citata ---
Jbt.Nisam znao da ing-kart jos postoji.Prije su bili seronje a od kad su izgubili apriliu vjerojatno su jos vece pa neznam kak mu je reko tak malu cifru za slaganje cijele masine a i pitanje kak ce to sve bit slozeno.
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: igor.sb - 08 Rujan, 2008, 03:14:00 ---
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 07 Rujan, 2008, 19:04:50 ---
--- Citat: igor.sb - 07 Rujan, 2008, 18:16:29 ---probaj kod privatnog nekog
evo ti broj pa nazovi 0989727753 0958142029 denis aka chupsy
reci koliko imas para i sta zelis od skutera
--- Kraj citata ---
Zvao sam tipa kaze da bilo kakav tuning za taj skuter je bacanje novaca
--- Kraj citata ---
i sta sad, dobro ti je i rekao, al jebi ga
probaj nazvat ponovo :toothy11: ocito je u kuzvi
--- Kraj citata ---
Misliš da još ima neke šanse :-[?Ako imas pravo placam piće,zbilja bi mi puno pomoglo da mi tip nešto napravi.Daj ako znaš tipa molim te pitaj ko fol za svoj r50x i reci da znaš di se nalaze sve blokade(govorim za ovo sto je giz pronasao) ja mu to nisam stigo rec,a on mi je otpilio da je taj motor pun blokada i da cu teško neš izvuč iz njega.Ajde molim te nazovi,glupo bi mi ga bilo ponovo nazvat ispast ce da se nekuži u ništa hvala!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy:
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: Giz - 07 Rujan, 2008, 20:25:20 ---Oko 1900kn za ispuh, vario, rolice, centralni, federe kuplunga, remen i hrpu ostalog sitnog materijala.
--- Kraj citata ---
Onda ti svaka cast,jer kolko si toga napisao na forumu imao sam dojam da si potrošio na njega cca 4,5t kn. :notworthy:Znači ako će kit biti još nekih soma kuna,nece mi biti puno dati za to nakraju nekih 3t kn.A daj mi još samo reci kad bi se recimo na tvoj skuter stavio kit(a stavit ce se kolko pratim) dal ce serijski variomat biti preslab odnosno nece dopuštat velike brzine i koji bi onda stavio?Cijena tog variomata?
3alfa3:
--- Citat: Giz - 07 Rujan, 2008, 19:51:13 ---Meni daje puno sati užitka oko petljanja po scootu, vožnje istoga i tračak skepticizma kako če sve to iči kad se složi a to je ono što nam ispunjava dane i stvara snove.
To meni vrijedi više od pukog novca ulupanog u taj scoot...
--- Kraj citata ---
Eto, a meni se nije dalo nikad objasnjavat zasto mi je skut 90% drugaciji od serijskog. Ti si to dobro formulirao...
Primjer:
Zasto da vozim 0,5 litre ulja u tanku za ulje (sam radim mjesavinu) samo zato da mi lampica ne gori na tabli, kad mogu rastavit pola skutera da dodjem do plovka u rezervoaru ulja i podlozim ga tako da misli da je tank pun, a zapravo je potpuno prazan i cist (opran bengom)?
;D
ProDriverGT(TGB):
Jbt.Nisam znao da ing-kart jos postoji.Prije su bili seronje a od kad su izgubili apriliu vjerojatno su jos vece pa neznam kak mu je reko tak malu cifru za slaganje cijele masine a i pitanje kak ce to sve bit slozeno.
[/quote]
Jesu tebi oni slagali sta?Koji skuter imaš?Zbilja ti neznam ako ništa ne riješim s ovim tipom zvat cu ing.k.Ha jbg možda su se popravili,a 2000kn je reko taj neki njihov mehaničar onako okvirno,s tim da mu ja nisam rekao da želim neku marku od djelova,on mi kaže:"Niš se ne brinite mi za njega (R50X) smo vec uhodani i znamo kaj treba stavljat"Ja sam ga pitao jel bi mogao ici nekih 100km/h( :toothy12: :toothy12: :toothy10:,da znam ja sam totalni debil) a on kaže "ne ali racunaj da ce ici do nekih 90 km/h"Neznam dečki kaj da vam velim,ali tip mi je djelovao full profesionalno i vidim da se kuži u skutere. :help: :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju