Tehnički kutak > Tuning skutera

TGB R50X - Tuning

<< < (3/9) > >>

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: Giz - 07 Rujan, 2008, 19:13:13 ---No comment...

Ne ulaži novce jer je to glupost... Ionako ti scoot ide 87.
Moj ni sa kakvim novcima i kitovima te auspusima toliko neče iči jer je to totalno neisplativo pa ču svejedno umrijeti kao sretan čovjek.  :hello:

Bože moj... kakvih nas sve ima na ovom svijetu. :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Ne kužim te baš,niti ja tebe blatim niti ništa samo govorim sta je tip reko,ja tvoj projekt podržavam ali reko je da od toga nema prevelikog rezultata.A za ovo 87,sta misliš da lažem,kazaljka je pokazivala kolko je pokazivala,doduše bila je to prilično velika padina,ali NE lažem.

Giz:
Ne shvačaš poantu...  :hello:

Ne tvrdim ja da TI lažeš več da taj TAHO laže.... Ok?  :)

Nadalje... Ništa od tog tuninga se NE isplati jer je to realno govoreči bacanje novaca...Riiight?

Wrong!!  :icon_thumright:

Meni daje puno sati užitka oko petljanja po scootu, vožnje istoga i tračak skepticizma kako če sve to iči kad se složi a to je ono što nam ispunjava dane i stvara snove.
To meni vrijedi više od pukog novca ulupanog u taj scoot i zato nastavljam iako sam rekao da neču. Neke stvari su otpale i neke su se posložile pa če opet biti nešto love da se napokon složi cijeli setup prije sljedeče sezone.

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: Giz - 07 Rujan, 2008, 19:51:13 ---Ne shvačaš poantu...  :hello:

Ne tvrdim ja da TI lažeš več da taj TAHO laže.... Ok?  :)

Nadalje... Ništa od tog tuninga se NE isplati jer je to realno govoreči bacanje novaca...Riiight?

Wrong!!  :icon_thumright:

Meni daje puno sati užitka oko petljanja po scootu, vožnje istoga i tračak skepticizma kako če sve to iči kad se složi a to je ono što nam ispunjava dane i stvara snove.
To meni vrijedi više od pukog novca ulupanog u taj scoot i zato nastavljam iako sam rekao da neču. Neke stvari su otpale i neke su se posložile pa če opet biti nešto love da se napokon složi cijeli setup prije sljedeče sezone.

--- Kraj citata ---

Dobro sve oke,zelim ti puno srece,kad staviš kit pisi malo ako ce biti nekih rezultata ici cu i ja na to sa svojim skuterom,jer ako ce od toga nesto biti sigurno taj novac nece biti bačen.Reci mi još samo koliko si onako okvirno dao novaca za sve dosadašnje operacije?

Giz:
Oko 1900kn za ispuh, vario, rolice, centralni, federe kuplunga, remen i hrpu ostalog sitnog materijala.

igor.sb:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 07 Rujan, 2008, 19:04:50 ---
--- Citat: igor.sb - 07 Rujan, 2008, 18:16:29 ---probaj kod privatnog nekog

evo ti broj pa nazovi 0989727753 0958142029 denis aka chupsy

reci koliko imas para i sta zelis od skutera

--- Kraj citata ---

Zvao sam tipa kaze da bilo kakav tuning za taj skuter je bacanje novaca

--- Kraj citata ---

i sta sad, dobro ti je i rekao, al jebi ga

probaj nazvat ponovo  :toothy11: ocito je u kuzvi

Navigacija

[0] Lista Poruka