Ostalo > Razne offtopic teme :)
Htc 816
3alfa3:
Nije ni na htc one x ni na htc one m8. Ovaj drugi nisam otvarao, ali onaj prvi jesam. Dva puta. Baterija je naravno izmjenjiva, ali ne da nosis rezervnu pa stavis ako ostanes bez struje, nego ak ti rikne baterija pa stavis novu.
Nisam u 2 godine ni jednom bio sa one x u situaciji da je mob zblokirao, a i tada postoji nacin da ga se resetira kao da i izvadis bateriju (kombinacija tipki i duljina trajanja stisnutih tipki).
Jedino ako ti treba mogucnost brze promjene baterije ako ostanes bez struje. Ali pitam se, ko to ima i nosi sa sobom rezervnu bateriju? Mozda jedna osoba na 10000 ljudi, ako i toliko
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk 2
Grale:
Zato postoje prijenosni punjači - power bank :)
A tvoj razlog neimanja "izmjenjive" baterije je poprilično bezvezan, jer vjerojatno postoji ili reset dugme ili neka kombinacija tipki za reset košto alfa reće.
andy:
A recimo rikne baterija kao što je kolegi na Xperii Z zbog tvorničke greške jer se prepraznila i jako je osjetljiva na to jer nemaju neku zaštitu, pa ti onda promjeni bateriju.. Ja se nebi nikad upustio u rastavljanje jednog takvog mobitela koji je vodootporan, tako da nosi na servis i čekaj i budi bez mobitela.. S te strane je bolja izmjenjiva baterija
3alfa3:
One x sam otvorio sa trzalicom za gitaru. Dva puta. Ko nov je, ne vidi se da je otvaran.
One m8 je srecom lakse otvorit - skinu se poklopci zvucnika (samoljepivi su) i ispod su serafi.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk 2
andy:
One x sam i ja otvarao jedno tri puta, nije problem i ostao je čitav.. Ali sada sam mislio na vodootporan mobitel, to se nebi usudio rastavljati
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju