Ostalo > Razne offtopic teme :)
Htc 816
3alfa3:
--- Citat: andy - 05 Prosinac, 2014, 17:22:57 ---One x sam i ja otvarao jedno tri puta, nije problem i ostao je čitav.. Ali sada sam mislio na vodootporan mobitel, to se nebi usudio rastavljati
--- Kraj citata ---
vodootporan jedino ima neku brtvu vjerojatno. Kaj mislis kako ga u servisu otvaraju? Isto kao sto bi i ti ako si pedantan
andy:
Možda se brtva mora promjeniti prilikom otvaranja?
S tim ako je pod garancijom MORAŠ nositi u servis, šta ak ga sam rastaviš i sastaviš a pod garancijom je i baciš ga u vodu i počnu mjehurići ić iz njega :toothy3:
3alfa3:
pa ako ti pod garancijom rikne baterija, zasto je bitno jel baterija lako i tesko izmjenjiva?
Samsung S5 je vodootporan, ima brtvu, a i izmjenjivu bateriju. Ne mijenja se brtva, a mozes ga skidat i stavljat svaki dan ako bas zelis
Grale:
Točno to, ako je pod garancijom, kaj tebe briga dal je teško otvorit ili ne :dontknow:
Ko da kupiš novi auto, pukne blok i misliš se dal je teško skinut mašinu dole i stavit drugu :icon_biggrin:
Mislim da za promjenit bateriju budeš 2, max 3 dana bez mobitela.
Ako je meni promjenjen ekran za to vrijeme otprilike (predan u četvrtak mislim, a u ponedjeljak je bil gotov), onda će vjerojatno i bateriju promjenit za to vrijeme.
Josip-98:
mene zanima kakva je ova garancija sta se tice mobitela sa njuskala :dontknow:
Sve pisu garancija, radi na sve mreze i tako to ima li tu istine :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju