Ostalo > Razne offtopic teme :)
Htc 816
Josip-98:
Ubrzo mislin uzet novi mobitel i sad mi je zapea ovaj htc 816 , jel ga neko mozda ima da kaze misljenje, iskustvo iz prve ruke ;D
Vjerojatno bi kupia ovog priko njuskala novog sifra oglasa : 13639900 (neznan jel se smi stavljat link njuskala)
Jel neko ovako kupova priko njuskala, jel to otvoreno na sve mreze ili :dontknow: :dontknow:
Josip-98:
Niko nezna nista ??
andy:
Daj zgooglaj recenzije na hrvatskom za početak.. Ima ih sigurno od mob.hr i sličnih stranica.. A zatim imaš review-ova na engleskom čudo, i na jutubu..
Očito da nitko nema takav mob na forumu, pa onda koristi druge neke izvore.. I čitaj komentare ispod recenzija šta ljudi kažu.. A i možeš pretražit strane forume tipa xda, tamo ima sigurno tema o tom mobitelu.. Ili možda čak i na bugovom forumu
Josip-98:
A gleda san sve to nego najvise me muci to sta baterija nije izmjenjiva bez servisa
Ja san onak tip kad nesto nevalja skinit bateriju i ponovo upalit pa ce se popravit :toothy9: :toothy11:
andy:
A onda traži neki s izmjenjivom baterijom, tu ti nemože nitko pomoći s foruma i da ima mobitel ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju