Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Italscooter baotian kit 47mm krajnja, blokada....
trudna tableta:
našao sam u oglasniku da čovjek prodaje glavu sa većim ventilima za bobija, pa me zanima da li bi kaj dobio i koliko ako bi to nabio gore na postojeću garnituru 72cc+a9+88dizna u 18mm originalnom fergazeru?? Navodno je usis 22mm, pa me zanima je li može postojeća prirubnica i frg (jel se uopće osjeti u usporedbi sa običnom glavom)ili moram širiti prirubnicu i staviti veći fergazer :binkybaby:?
skoda90:
--- Citat: trudna tableta - 29 Siječanj, 2016, 11:23:35 ---našao sam u oglasniku da čovjek prodaje glavu sa većim ventilima za bobija, pa me zanima da li bi kaj dobio i koliko ako bi to nabio gore na postojeću garnituru 72cc+a9+88dizna u 18mm originalnom fergazeru?? Navodno je usis 22mm, pa me zanima je li može postojeća prirubnica i frg (jel se uopće osjeti u usporedbi sa običnom glavom)ili moram širiti prirubnicu i staviti veći fergazer :binkybaby:?
--- Kraj citata ---
Vjrovatno si nasao moj oglas koji je i na forumu :icon_biggrin:
Sve sto te zanima mozes naci u mojoj temi u vezi glave
trudna tableta:
skuzio sam da je to tvoj oglas, na forumu oglase nemrem nažalost jer nema dost postova, a tvoju temu ću probat nać, pa da vidim ;D
trudna tableta:
u kojoj je to temi,tražio sam nemrem nać, a u tražilicu sam stavio skoda90, izbacilo mi neke teme u kojima si sudjelovao ali ni jedna tvoja... :sad1:
skoda90:
Sad sam pogledo u svojoj temi i taman fali taj dio teme a to je ono kad se server bio sj#bo...ugl objasnim ti na pm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju