Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Italscooter baotian kit 47mm krajnja, blokada....

<< < (10/33) > >>

GoGs777:
ovo je sad kriva tema, ali trebam za baotian bt49qt-12. pretpostavljam da nije bitan model motora. gdje ste ju nakeljili i upasali?

trudna tableta:
 ;Dda dignem malo temu uz mrtvih...okrenulo mi danas 11000 km, znači 3000 km na kitu, te se sjetih da sam možda već mogao i ulje promijenit :icon_scratch:. Uglavnom vozim se doslovce svaki dan po par km posao i ostalo kaj treba obavit po gradu. Od "dužih" ruta ove godine nekoliko puta odlazak u jasku,jankomir-sesvete, zaprešić, jankomir- 15km iza vel.gorice) i ono na što sam posebno ponosan  4 dana za redom po onoj najvećoj vrućini (kad je bilo mislim 37 ili 8) u zagorje na viksu cca 50km u jednom smjeru i naravno natrag, mali radi kao i prvog dana. :headbang: Naravno cijelo vrijeme full gas i ništa nije mijenjano ni dirano. Od kvarova imam za prijaviti da se malo rastalila plastika ventilacije između ventilatora i cilindra :toothy12: vjerojatno jer je tih dana bio toliko vruć zrak je grijao umjesto da hladi i bolna guzica od tvrdog sica. odnos uloženo-dobiveno i performanse-trajnost mislim da je odličan i nadam se da je tako i ostalima.
Usput kad sam išao kupiti felgu za bicikl u beta-motu sam porazgovarao sa jednim od majstora koji tamo rade( rade baš sa kineskim skuterima) i rekao mi je da je setup koji imam najbolje što se može staviti na njega što se tiče iskoristivosti.(veli da se još nitko nije vratio na popravak) a da onaj jači kit msm 82 il 90(sa glavom) daje dosta više ali da je svaka mašina koju su složili otišla nakon nekih 1000-2000km. Mislim da mi je i Zvonkec rekao nešto slično... uglavnom ide kinez, a i zna se da tako nešto može napravit samo kinez ili rus :laughing9:

JogFromYamaha:
zamjeni ulje i vozi dalje
mogao bi ti i cesce mjenjat ulje pogotovo zbog visokih temeperatura koje utjecu na ulje negativno

trudna tableta:
ma znam, rekao sam sam sebi da ću ga mijenjat svakih 1tkm a kad ono prešao 3u god da nisam ni trepnuo..zaboravio jbg. sad je pao ovaj snijeg pa se nemrem vozit, onda ću promijenit ulje.  jedino mi palo na pamet  nabavit gume od onih malih kineskih dječjih krosera, mislim da su isto 10 cola na rezervne felge pa na snijeg.. :drunken_smilie:

avr freak:
kako možeš zaboraviti zamjeniti ulje? pa to ke kao da si napisao da si ujutro zaboravio oprati zube :zubo:

samo neka te služi, riješi to i peglaj dalje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju