kako se krecu cijene za duge vizire ( konkretno me zanima za NRG)
Kada su viziri u pitanju svasta mogu napraviti, moze da lici na nesto po vasoj zelji ili po mom diziajnu a dimenzije mozete odrediti sami. Takodje mozete i boju odabrati od nekoliko sa kojim ja radim. Cene vizira mogu da varaju jedino zbog upotrebljenog materijala. Materijal koji koristim je uglavnom 3 i 4mm a moze biti i 5 do maximalnih 6mm. Sto se tice boja one su sledece: crvena, plava, "bronze", "dim crna" u dve nijanse i naravno bezbojna.
Jedino sto od vas ocekujem je sledece:
Za laksu komunikaciju koristite moj mail a ne privatne poruke ili postovanje u temi. Na mail mi pored upita obavezno posaljite i fotografiju skutera ili motorcikla za koji trebate vizir. Godiste, naziv i ostali podaci mi ne garantuju nista, potrebna mi je fotografija.
ivanviziri@gmail.com....Za Piaggio NRG i Typhoon kada je u pitanju vizir velikih dimenzija sa zastitom i ruku, radim ovaj model sa slike. Ujedno da se vidi ta nijansa plexiglasa koju nazivam "bronze" i lepo se slaze sa svim "toplim" bojama iz spektra. Blaga je pa ne smeta cak ni u nocnim uslovima voznje.
I jos dve slike tog oblika vizira radjenog od bezbojnog plexiglasa, postavljenog na jednoj Gilleri i jednom Kymco skuteru. Razlika izmedju tih vizira postiji u par cm po sirini i visini jer o dimenzijama odlucuju vozaci.
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]