meni je to kao da kazes da zelis minjati vw passata ili bmw 5ticu e60 za grande punta, i onda pitas da li manje trosi ili kakav je u kvaliteti...
za mene
runner je najbolji motor u klasi do 50ccm! tocka
ti ga imas, sidi, pali, vozi i uzivaj, ne razbijaj glavu glupostima poput ustede od 10kn na 100km... koje napravis u cca 3-4 dana, sto znaci da si dnevno ustedio 2ipo kune...
Trenutno vozim Gileru Runner 50, novi model. Uskoro planiram promijeniti skuter pa me zanima što da uzmem. Runner mi dosta troši a i nešto bi novije. Gledao sam Yamahu Neos 50.
koje godiste ti je runner?
Nije mi toliko bitna krajnja brzina, više ubrzanje, vožnja u dvoje i savladavanje uzbrdica, komfor....
runner, runner, runner, runner runner...
Također, zanima me može li se očeivati manja potrošnja kod Neosa ili je to sve tu negdje.
mozes ocekivati do pola litre... max 1 litru manju potrosnju na neosu
I za kraj, vaše mišljenje, mijenjati Runnera ili ne?
ne
Bilo bi odlično kad bi se javio neki vlasnik Neosa, ili da netko predloži neki drugi skuter, novi ili polovni, od 10 do 12 tisuća kuna koliko mogu dobiti ako prodam Runnera.
nisam vlasnik neosa, ali koristim cistu logiku...
ako mi je runner dobro ocuvan, a nova je linija... nemamo tu sto pricati... radije ulozi u runnera i sredi sitnice sto triba srediti, opet ce biti bolji od novijih motorica...
a da ne govorim sto bi bilo kad bi uzeo neosa, pa posli kad ga budes htio prodati...