Tehnički kutak > Tuning skutera
quasar/leader oversize ventili + obrada glave
balki:
Ma nek ostane tu a u eventualnoj temi u garazi ako ju ikad pokrenem cu u predstavljanju zakacit link na ovo :icon_thumright:
balki:
Prekjucer isli odmjeriti snagu sa Sportcitijem 300 koji mi je prije ovih zahvata malko bjezao. Islada da sad bjezi cak malko vise. Znaci da mi sa ovim svime skuter vjerojatno radi na jos siromasnijoj smjesi i da je cak malko izgubio na snazi (?). Svjecica to i pokazuje.
Skino sam dekl i provjerio fazu i podesenost ventila za svaki slucaj i to je ok. Probao sam stavit injektor od P106 1.6 i s njim zaljeva tako da ne radi na leru niti prima dobro gas (taj injektor ima sigurno veci protok i drukciji spray pattern).
Sljedi mjerenje i "igranje" sa pritiskom benzina i injektorima. Od 500 je prevelik. 400 je isti kao na 500. Znaci nac negdje za probu injektor od 350 za koji nemam info kakav je. Trazim i komad crijeva benzina sa kopcom za plasticni rail injektora i taj rail injektora da mogu napravit Y prelaz za manometar. (Ako netko ima raskopan ie motor nek se javi na PM pliz)
balki:
Pribavio sam kod frenda u garaži iz kutije u koju baca sitnice zlunetrebalo taman spojnicu za benzin 8mm (to je na fotki ova sa žutom "tipkom") kakva mi treba i još ima Y na sebi što je više nego idealan "pronalazak". Znači jedan kraj klikno na injektor, drugi na dolazno crijevo a na treći navuko crijevo manometra.
Pritisak serijski bio nešto ispod 2.6Bara.
Izvadio pumpu benzina iz rezervara, odšerafio dva šerafića i odmakao plastičnu zaštitu prema dolje i došao do regulatora pritiska. (paziti kod montaže jer je mali čelični limić sa stražnje strane kao "žabica" za ta dva vijka!)
Našao otvor ključa koji nasjeda idealno na šeširić regulatora s druge strane i ispod toga ubacio neki lager, a u kružni utor za podešavanje regulatora (utiskivanjem istoga se povećava preload federa) idealno smjestio neki jadni nastavak 7mm od male gedore i sve zajedno smjestio u škripac.
Htio sam dignuti pritisak za početak na 3Bara ali sam kružno utisnuo lim za malko više od mm i nakon toga je mjerenje pokazalo 3.3Bara (što je povećanje za 0.7Bara ili 27%).
Pošto injektorima ne raste protok linearno s pritiskom vjerujem da sam postigao realno povećanje protoka od ~20%.
Zasad mogu samo reć da skuter radi uredno na leru kolko sam uspio probat na kratko u garaži, a kraća probna vožnja slijedi za koji sat nadam se;-)
Fotke u nastavku:
anabellas:
navrati da vidim pilu :icon_thumright: , si ju probo u voznji vec nakon dizanja pritiska?
balki:
Krajnja je po satu porasla sa 120 na 125 i subjektivno je malo zivahniji. Sada sljedi sredjivanje airboxa tj umetanje neke pristojnije cijevi koja ce imati cca 25% veci presjek od originalne.
Nisam vadio i vagao rolice ali po zvuku bi rekao da bi mu pasao koji okretaj vise.
Malo sam u guzvi pa je pitanje kad ce se poklopiti ljep dan i slobodno vrijeme ali svakako svrnem u dogledno vrijeme..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju