Tehnički kutak > Tuning skutera

quasar/leader oversize ventili + obrada glave

<< < (12/18) > >>

steeef:
serijske zelene rolice su 11.2 gr...sad mu fali variomat za bolje i linearno ubrzanje i ne prevrtavanje na krajnjoj..

iskasapil sam jedan cilindar sjebani od 250tke pa sam ubacil malossi bregastu da vidim kak to hoda iznutra i naravno ide sve bez beda,snimil sam i video neki..
malossi bregasta ima malo ćire bregove pa je tak i malo dulji tajming otvorenosti ventila...visina brijega je jednaka ko i na quasar 250/300 bregastoj,ali i bregasta od 125/200 ima istu visinu brijega samo su oni dosta duži nego na malossi i quasar bregastoj...

kaj kaj lipka cuje se bregasta i klackalice..a i ventilator koim okrećem radilicu a nije zašarafljen..

balki:
:icon_thumright: stradao cilindar za napredak :headbang:
Daj još za probu stavi malo plastelina na klip da točno vidiš koliko blizu serijski ventili dolaze rubu serijskog klipa sa Malossi bregastom. Tako ćemo saznati dali ima mjesta za dodatnih 1.5mm kolko zahvaćaju 22/25mm Malossi ventili bez da se obrađuje klip.
Hvala na info o serijskim rolicama. Na netu sam našao svakakve informacije nakon kojih sam mislio da su serijske 12gr.
Dok mi se ne potrefi povoljna kombinacija za Polini variomat stavio bi dr.Pulley slidere 10gr i sajbicu 0.8mm i probao sa time.
Dao bi si napraviti kod tokara 0.5, 0,8 i 1mm pa dali znaš dali je dimenzija te sajbice (fuzzy washer) 17x32x1mm ? (ili ako netko ima već napravljene nek se javi na PM)

steeef:
cilindar je ionak bil za bacit pa je eto poslužil nečemu,haha
nemam plastelin,al probal budem nać nekaj slično tome (nemam ni kome ukrast haha) da i to izmjerim..
kaj se tiče tih dr rolica,kak sam ti rekeli telefonski,bolje pričekat variomat da uleti nego na to bacit pare..da se sa rolicama more dobit efekt 'sporCkog' variomata onda niko nebi kupoval aftermarket variomate nego dr. rolice :P
a za ovu podlošku je efekt takav da zbog propadanja remena malo niže imaš veće okretaje ali ne izgura više remen do vrha variomata..a i serijski variomat ode u prevertavanje na krajnjoj još više.
i 10 gr bi ti bilo lagano,plus podloška i eto prevrtavanje samo takvo..
ak ti se igra,ove svoje plakšaj na 11 gr,to se bu isto osjetilo..

balki:
Od prošlog "javljanja" sam napravio od tvrde vodovodne cijevi pristojniju cijev kroz koju airbox uzima zrak i posavijao grijući ju vrućim zrakom. Oprao sam i filter zraka Čarlijem i od tada nisam stigao napraviti poštenu probu osim se malo provesti po vlastitoj ulici. Od zapažanja vidim zasad samo da je malo podignut ler gas. U planu mi je napraviti i update verzije softvera ECU-a ovaj tjedan ali nikako naći vremena za posjet servisu.
Mislio sam staviti Dr.Pulley slidere cca 10~11grama ali sam (zasad) odgovoren od te ideje pa ću vjerojatno pričekati da mi se ukaže neki povoljan Polini Maxi variomat. Nemam mjerač broja okretaja ali po zvuku bi rekao da se malo pre slabo vrti kroz ubrzanje pa zato...
 Nevezano s tuningom- 17.3. je istekla registracija, a uz registraciju u planu su i nove Scootsmart gume ovih dana.

(na fotki di se vidi srebrni Duck-Tape je kućište airboxa polomljeno pa vuče falš zrak što isto moram srediti ili nabaviti drugi zdravi airbox)

balki:
Od updejta mogu samo navesti da ovako slozen radi zdravo i da mu je krajnja 123 po gps-u. (time zelim rec da nisam nista zaebo i da se nista (jos) nije raspalo. Pumpa trpi 3.5Bar bez problema, potrosnja 2dl porasla jer je izgubio zeru snage na nizim okretajima a vario ga ne pusta u vise kolko cujem)
Volio bi za podesavanje zakacit neki privremeni obrtomjer jer neznam kolko se vrti pa mogu samo pretpostavljati "a pretpostavka je majka svih zaeba"

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju