Tehnički kutak > Tuning skutera
quasar/leader oversize ventili + obrada glave
balki:
Po prvom mjerenju mi ispada da ga je skinuo tolko da mi umjesto 0,2 viri ravno milimetar pa bi mogao planirati AL lim od 0.8mm i 0.4 dihtung, ili dva dihtunga da stavim dolje 0.8+0.4mm. Dali ce dva dihtunga ukupne debljine 1.2mm biti "pre mecavi" sto se tice stezanja i eventualnog kasnijeg "sjedanja" radi radnih uvjeta?
209:
i koji je na kraju bio razlog sto je skidan cilindar a ne glava kad dodje na isto ako je klip u rupi za 3mm
balki:
Zato jer su istureni rubovi siceva ventila vec uz povrsinu pa radje nebi blanjanjem to dirao.
(Po mom misljenju do takve kardinalne greske nije smjelo nikako doci jer strugar nije ni trebao koristiti subler nego postavit cilindar na plocu, ucvrstiti, taknuti povrsinu alatom i to postaviti kao "nulu" i onda brusiti racunajuci "posmak" na rucicama stroja. Drugim rjecima cak nisam ljut na njega nego mi je smjesno da tako nesto moze zaebati jer danas vec i zidari rade s tolerancijom milimetra)
balki:
Sad sam bio u Dubravi na Zutom Bregu kod covjeka prek Njuskala i uzo cilinder u slicnom stanju ko moj i nazvao ga- gazda je postenjacina starog kova i reko je da u ponedeljak dodjem po novce. Njemu je vjerojatno vise zao nego meni sto se to dogodilo:-(
jbatga idemo dalje...
balki:
Karike nove su nabavljene vec.
U medjuvremenu sam sredio serafe leptira tijela usisa tako da sam uzo male imbus serafe sa upustenim glavama koje sam jos dodatno oblo obrusio i skratio na 7mm. Nazalost nisam fotkao sa originalnim serafima ali su bili glavati ko Lj.C.Rojs i na drugu stranu im je navoj jos virio 1.5mm.
Nakon preciznijih mjerenja ispada ovako. Posto mi je klip trebao viriti 0.2mm a sad viri 0.8mm trebo bi cilinder dodatno podloziti sa 0.6mm AL limom ako se ipak odlucim za tu varijantu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju