Tehnički kutak > Tuning skutera

quasar/leader oversize ventili + obrada glave

<< < (8/18) > >>

balki:
Odnio danas cilinder na face lifting. U kalkulator sam bio stavio da je debljina gornjeg metalnog dihtunga 0.25 kako sam našao u nekom manualu s neta ali je ipak 0.3 kako je Steeef rekao pa sam reko da mi glavu skinu za 0.55mm i to je finalno. Bit će gotova u petak pa se nadam da ću uz sve što imam na "popisu" od obiteljsko-društvenih obaveza naći dovoljno vremena za šerafljenje :headbang:

balki:
Kažu da "ples" ovako izgleda:

balki:
Kapetanov dnevnik
Petak 13.

- Na strojnoj obradi mi skinuli cilinder preko milimetra jer gazda kaze da su na subleru zabunom tokom mjerenja prebacili mod sa mm na inch (tek kad doma premjerim saznat cu kolko je stvarno skinuto). Reko gazda da nadjem cilinder pa da cemo rjesiti. (Ako tko ima Quasar 250ccm cilinder u savrsenom stanju sa manje od 24000 km tj. sa sto manje km molim ponudu na pm.)

- Dihtung narudzbu zbog zaborava nisu potvrdili do jucer pa ni to nije stiglo danas nego ce tek sljedeci tjedan (ali zbog novonastale situacije mi je to sad manja briga)

Grale:
Stavi od ispod alu dihtung kolko ti je već razlika i vozi miško.
Od strugara uzmi pare za drugi cilindar i eto ti zarade :icon_biggrin:

balki:
Ma mogu ispod razracunati kombinaciju dva dihtunga za silu al je fora sto sam se ovom zahvatu na skuteru posvetio ne zato sto je nesto bilo neispravno pa da "nabrzaka sfusam" nego iz gusta/hobija i zelio bi da i tehnicki detalji budu pedantni "do druge decimale" a ovaj mi izmesari cilinder:-/
Nac cu drugi a ovaj ce ic na bubanj ak se neko hoce zezati sa podmetanjem.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju