Tehnički kutak > Tuning skutera
quasar/leader oversize ventili + obrada glave
Grale:
Kak si dobio 10:1?
balki:
Napravio sam kvalitetnija mjerenja i exelicu za sračunavanje kompresijskog omjera pa da prenesem zaključke (i ako vidite grešku recite pliz da ne zaebem nešto).
Ako ništa ne diram imati ću kompr omjer 10,6:1 a ako skinem cilinder za 0,5mm kompr omjer će biti 11,6:1. Smatram da mi mjerenja volumena špricom nisu baš u dlaku pa kad odokativno "ugradim" te greške kompresijski omjer će vjerojatno biti cca između 11 i 11,5:1.
Eto i tabela jedne i druge varijante. (Vrh klipa do kraja cilindra sam mjerio stegnuto bez oba dihtunga a minus broj ispada jer ako ga skinem za 0,5mm onda će viriti 0,2mm van)
Usput mjerio sam karike i razmaci kada ih solo ubacim u cilindar su 0,4; 0,65 i 0,55mm tako da će im pasati zamjena ako se gleda po manualu koji tolerira do 0,3; 0,4 i 0,4mm.
Naravno da kad sam kupio sve dihtunge sam uzeo od 0,8 dihtung koji mi netreba pa ću ga morati zamjeniti za 0,4.
*sad naknadno sam vidio/izgooglao fotke di znalci stave plexiglas preko klipa i glave kada pune špricom pofarbani alkohol i tako dobiju precizni volumen- pa ću morati ponoviti mjerenja još jednom je sam ja mjerio tako da to stavim vodoravno i ljevam dok mi ne izgleda da će preliti i bojim se da mi je tolerancija oko ili preko 1ccm što sad kad sam napravio kalkulator vidim da je pre nepouzdano :headbang:
Grale:
Ne znači mi ništ ta tablica kad neznam koje su funkcije u njoj.
Uglavnom, pogledaj temu od Maria, ima sve detaljno opisano.
Moraš mjerit i zakrivljenje čela klipa, pa još i te rupe u klipu koje si glodao itd.
Jutros sam računao s tim tvojim podacima zapremnine glave i slobodnog prostora od čela klipa do ruba cilindra i ispalo mi je mislim preko 13:1, ne sjećam se više.
balki:
Napravio sam mjerenja volumena u glavi i klipu sa plexijem i volumen pod glavom je 10ccm a nad klipom 11.5ccm.
Također sam koristio pogrešnu metodu izračuna jer sam prije dijelio samo radni volumen sa slobodnim volumenima, a treba podijeliti ukupni volumen (koji sadrži radni+slobodne volumene) sa slobodnim volumenima. Pri tome moj izraz "slobodni volumeni" obuhvaća volumene pod glavom+volumen nad klipom+volumen razmaka od kraja klipa do ruba cilindra+volumen donje i gornje brtve.
Koristeći kalkulator u kojem sam ubacio ove parametre ispada da moram skinuti glavu za 0.5mm kako bi koristeći 0.4mm donju brtvu došao na 11.47/1 kompresioni omjer što je gornja granica idealnog.
Na plexiju sam morao malko ubrusiti jer rubovi ventila vire nad ravninom glave. Nakon fotkanja sam probušio dve rupe na plexiju- jednu malu u koso za isticanje zraka i jednu taman da uglavi vrh plastične šprice 12ccm. Isti plexi sam koristio i za klip samo sam prevrnuo drugu stranu di je ravan. Rubove klipa i glave sam namazao mašću da bolje dihta.
Ovdje je rub klipa 0.3mm ispod ruba cilindra kad se mjeri bez brtvi:
Ovdje je proračun ako cilinder dam skinuti za 0.5mm (brojka je u minus jer će klip "viriti" 0.2mm a prije je bio 0.3mm "u rupi"):
Sada imam nabavljene sve dijelove uključujući nove karike i ulja i još samo moram sačekati do četvrtka tanji dihtung glave i dat skinuti cilinder za pola mm pa se nadam da će se za vikend naći vremena za sastavljanje. U međuvremenu ću probati rastaviti i pregledati igličaste, bolcnu i selene nosača motora kad je već sve rastavljeno...
*Fala Graletu na podpitanju koje me natjeralo da posumnjam da nešto ipak s mojim izračunom ne štima! (iako bi pukom srećom ispalo da greške u samom mjerenju dovedu do istih 0.5mm skidanja cilindra, i fala Steeefu na podrsci i ponuđenoj pomoći;-)
balki:
Cilinder moram dati skinuti za 0.5mm po proracunu iz druge table prethodnog posta da bi dobio zeljeni 11.5:1 komp. omjer :sign201:
*upravo uocio i ispravio gresku u proslom postu gdje spominjem glavu umjesto cilindra.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju