Pozdrav ekipa
Dugo me nije bilo ovdje i evo sad opet trebam par savjeta
Razmišljam se o kupnji Nexusa 500.
Vozim Scarabea 250ie, 2007.god, ponosni vlasnik zadnjih 18 mjeseci. Polini variomat sa 9rola, role Dr.Pulley 8.5g, stavljeno prije 5 mjeseci po preporukama steefa i stvarno motor ide da nemam nikakve zamjerke. Međutim, kako došli su ovi hladni dani, počelo me sve više živcirali to što ima užasnu zaštitu od vjetra, propuše mi kukove, noge, sve. Kupio sam tucano urbano termoscud i stvarno je je*ena stvar. Ali bez obzira na sve nekako mi je taj nexus 500 zapeo u glavi i ne pušta
Zašto ne nexus 250 ili 300? Imam već 250 sa polinijem i zadovljan sam, ali bi ipak nešto jače jer sam često u dvoje na scooteru, ja imam 110kg, većinom je i natovaren motor (ako tko treba proteine nek se javi
), a i jednostavno želim probati brži i sportskiji scooter.
Zanima me kao prvo, pošto sam prelistao već krcato tema i svašta se piše, da konačno rezmiram- POSTOJI LI SERIJSKI NEXUS 500 SA MASTER 493 MAŠINOM I AKO DA OD KOJE GOD SE STAVLJA U NJEGA? Btw, vidim da StudioIT u potpisu ima nexus 500 master 493.
E sad dalje, kakva su iskustva sa nexusom 500 po gradu, konkretno Zagrebu pošto ima 210kg ako se ne varam. Ja sam sa svojim navikao da je izrazito lako upravljiv bez obzira na svojih 170kg i stvarno se svugdje guram i provlačim s njim.
I na kraju osobne preporuke, preć na 500 ili ne, netko prešao sa 250 na 500 pa može iz prve ruke reći sve prednosti i mane?
Hvala