mao sam priliku koristiti redmi 3s , palcen novi 1000 kn i radi zadovoljavajuce s obzirom na ulozeno-dobiveno . Mi5 je sigurno odlican mobitel , ali rade uzmi S6 , M9 , iphone 6 ili u krajnem slucaju G4 jer se mogu navedeni naci od 1700-2600 kn ( okvirno ) , a ako ti se ne svide ili kada ti pocnu stekati ili sta vec mozes ih bez problema prodati . Dok sa xiaomi je malo drugacija situacija .
Mi5 je odlican mobitel i u to uopce ne sumljam , ali ne moze se pariti s gore navedenima .
oko ovoga se nažalost nemogu složiti.... pročitaj još jednom post od ivano_007
Teško razočaran s LG G3, u potrazi za novim mobitelom. Mislia sam ić na sigurno i uzet Galaxy S6, al onda vidim ovaj Xiaomi Mi5?
Jel ga neko ima u rukama, nabavia, radia s njim? Novi ekran mu je 200kn, to me privuklo odma
znači ekran za s6 preko kineskih distributera oko 700-1100kn
M9 od 150 na više ali računaj na to da ga je rastavit/sastavit muka (ako nisi nikad taj dio radio progooglaj preko ifixit-a, onaj tko ga je jednom rastavio poslije toga ide ko vodom nošeno)
iphone 6 ekrani od 160 iz kine do od 250-260 iz EU ali iOS nije Android i kontra, nadalje ekran je 4,7 sa gotovo identičnim dimanzijama kao i neki 5-5.2 android
no o sustavima nećemo jer je to vječita dilema
btw između standard i prime verzije je razlika u frekvenciji ram-a
jedino što mi se nije svidjelo na njemu kao i na većini kinezera je MIUI ali uz korištenje raznih launchera to se promjeni, no MIUI je dosta prilagodljivi pa se lako personalizira i nie ni loš ako se čovjek navikne na njega
no kao i kod svega ostalog, o ukusima se ne raspravlja