one plus mi je samo izgledom ostalo je sve kao i kod mnogih drugih 3gb ram-a, snapdragon proc, ekran kao ekran 5 ili 5,5 inca na full hd rezuluciji, non-removable baterija, bez sd slot-a, kamera 13mpx
radije onda uzmem G3 za manje pare i imam izmjenjivu bateriju i sd slot sa jačom rezom na ekranu
zamzung mi je postao jako odbojan jer izbacuje modele koji su iza svog vremena a drze cijenu kao da su neznam koliko dobri sa 512mb rama a za iste pare uzmeš bilo koji drugi aparat sa 1gb rama i uz to još ima i veći ekran i još par sitnica
uzimam u obzir zamzung j1 i recimo lg bello
sa žutom mrljom se rijetko kad susrećem iako sam imao par komada no to se riješilo sa novim kompletnim ekranom za 200njak kn, ali sa razbijenima dosta često pogotovo sa s3/s4 i onda kukanje i plač jer je kod kineza novi ekran oko 450kn na više pa uglavnom kupe neki na koji gledaju na sistem ako se razbije da ne košta puno popravak
najbolja opvija je ovo što Tomi_ZG kaže, uzet nešto na rate pa da je koliko "loše" novo je novo
al dobro, svatko ima svoje mišljenje, moje je kupi kako je da je pa ako se sjebe bitno je da ima dijelova i sw podrške
imao sam prestigio za kojeg sam htio kupit bateriju jer je originalna krepala nakon nepune godine, čekao sam vanjskog dobavljača mjesec i pol da mi ju dostave (sva sreća pa mi je pod garancijom bio)
pajdo kupio neki dan polovni doogee dg 550, nakon 10ak dana mu se sustav sruši, 5 dana muku mučio sa instacijom novog skinutog sa službenih stranica da bi ga upalio (do trenutka LOCK-a pa se nemože više upalit ako se ne izvadi baterija) ali je izgubio IMEI brojeve
sva sreća pa braća rusi da jednog foruma imaju rijesenja, službeni KK se ne može putem SP FlashTool-a instalirat već treba instalirat JB pa wifi update na KK... a IMEI se riješio putem MTK SN Writer-a
znači pouka priče je ako već ideš u takvu investiciju sa polovnim mobitelima za vlastitu uporabu, treba malo proučit šta kud i kako u slučaju nedaj Bože...