Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (114/279) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: 3alfa3 - 31 Siječanj, 2015, 14:48:11 ---Jedno pitanje.... (nije da mi treba, al me interesira  ;D )
Kad imam mob koji imam, imam i HTC backup u setingsima kojeg radim svakih mjesec dana.......
Zanima me kad bi napravio reset moba, sto bi taj backup zapravo vratio? Sto bi izgubio? Da li ce vrati sve ili trebam instalirat aplikacije koje korisitim, a onda potjerat restore od backupa koji ce vratit postavke tih aplikacija? Sto je sa adresarom? itd..... Slike, muziku i ostalo vjerujem da nece vratit jer backup ne traje dugo, a sliak i muzike ima dosta. Sto je sa custom mp3 koje koristim za alarm, pozive i sl?

Ako se nekom da objsnit, bio bi zahvalan  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Taj "mali" backup ti sprema postavke mobitela,aplikacija,mailove,šifre,poruke,brojeve i te sitne stvari,znači kak ti je sad sve narihtano tak si to vratiš nazad kad napraviš factory/hard reset jer je onda sve na stock ko kad si prvi put upalio mob,pa da ne gubiš vrijeme sve jedno po jedno ponovo upisivat.
Mada nebi se kladio da je to na svim mobovima 100% isto pa uzmi to s rezervom u obzir.

Ovo ostalo je Andy objasnio,mada to osobno nisam nikad probavao.

3alfa3:
24 sata od zadnjeg punjenja, mob stalno upaljen, bez power savera, wifi stalno ON, osvjetljenje ekrana podeseno na automatski, SOT oko sat i pol - moje standardno koristenje moba kad ne prckam po njemu vise nego mi mob treba.
Lollipop mi definitivno trosi manje struje od Kitkata, a radi fluidnije i brze  ;D
Zadovoljan.

Dino-X race:
Dajte da ja pitam sad nesta posto je tema manje vise postala opcenito o mobovima.
Dali imate i dali je potrebno imati na androidu one koje kakve clean mastere i te aplikacije? Dosta ljudi kaze da je to nepotrebno na androidu i da nema nekog ucinka uopce? I sam sam takvog misljenja, mislim da je to samo vjerovanje da ta aplikacija obrise neko smece i ugasi aplikacije a one se opet svejedno dizu jer moraju jednostavno..
Osobno na svom spomenutom vec S2 sam primjetio da mob kada prede nekih 100-tinjak radnih sati znaci bez gasenja pocne malo trzat i biti sporiji..neznam zasto to? Inace do tad je super, onda ga samo ponovo pokrenem i sve ok opet. Nista posebno korisno nisam primjetio od tih cleanera, a samsung ima sam po sebi ono da mozes gasit aplikacije i cistit ram. Sto mislite o tome svemu i kako vi sa svojim radite?

Grale:
Po meni nepotreban program koji zauzima bezveze memoriju i crpi procesor i bateriju.
Radije pobrisat ili onemogućit aplikacije koje ne koristiš i to je to.

Dino-X race:
To sam bas danas napravio, onemogucio sve sta ne koristim tamo gdje su sve aplikacije.. jel normalno ono da malo pocne biti sporiji nakon odredenog broja sati sto je upaljen?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju