Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
Grale:
Svaki mob to ima, bar od poznatijih marki.
Sony ima staminu, gasi net kad je ugašen ekran, gasi sinkronizaciju maila i slične gluposti.
Jednom ga koristio na sat - dva možda ;D
Pulss:
--- Citat: Grale - 30 Siječanj, 2015, 21:18:22 ---Svaki mob to ima, bar od poznatijih marki.
Sony ima staminu, gasi net kad je ugašen ekran, gasi sinkronizaciju maila i slične gluposti.
--- Kraj citata ---
I onda upalis ekran, stigne 17 poruka u 3 sekunde. Onda bi ga najradje opalia o pod.
anabellas:
--- Citat: Pulss - 31 Siječanj, 2015, 02:22:17 ---
--- Citat: Grale - 30 Siječanj, 2015, 21:18:22 ---Svaki mob to ima, bar od poznatijih marki.
--- Kraj citata ---
I onda upalis ekran, stigne 17 poruka u 3 sekunde. Onda bi ga najradje opalia o pod.
--- Kraj citata ---
u stamina mod postavkama te pita dali želis da neke aplikacije ostanu i dalje aktivne tipa whatsapp, i svejedno mi je i oznaceno da gasi internet pa pretpostavljam da ga pali u intervalima saamo da povuce sync tih oznacenih programa
vidim da u vecini slucajeva zezaju stamine ekipu treba ovo napravit http://i.imgur.com/9MYIleC.png
sad sam isprobo , viber sam makno iz stamine a whatsapp ostavio aktivan , i samo od whatsapa dobijem notifikaciju ali ne odma , tek nakon par min , znaci ocito pali u intervalima internet
3alfa3:
Jedno pitanje.... (nije da mi treba, al me interesira ;D )
Kad imam mob koji imam, imam i HTC backup u setingsima kojeg radim svakih mjesec dana.......
Zanima me kad bi napravio reset moba, sto bi taj backup zapravo vratio? Sto bi izgubio? Da li ce vrati sve ili trebam instalirat aplikacije koje korisitim, a onda potjerat restore od backupa koji ce vratit postavke tih aplikacija? Sto je sa adresarom? itd..... Slike, muziku i ostalo vjerujem da nece vratit jer backup ne traje dugo, a sliak i muzike ima dosta. Sto je sa custom mp3 koje koristim za alarm, pozive i sl?
Ako se nekom da objsnit, bio bi zahvalan :icon_thumright:
andy:
Ja npr napravim backup u recoveryu.. Tamo se backupira sve živo, od aplikacija, slika, muzike, kontakata, jedino ne ostanu mp3ice pridružene kontaktima za zvono..
I pozadina npr ne ostane na zaslonu..
Sad dal je to isti backup, kod mene je isto HTC u pitanju, samo je backup preko recoverya
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju