Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (115/279) > >>

3alfa3:
od svega toga samo koristim History Eraser Pro da pobrisem cache. I to prastaru verziju koja je jako mala i ne cucla bateriju nimalo. Widget je na home screenu i navika mi je nakon koristenja bilo koje aplikacije stisnut ciscenje koje je trenutno.

task killeri i slicno samo rade stetu - ugase neku aplikaciju koju android ponovo upali, pa task killer opet ugasi i tako u krug - bespotrebno trosenje baterije.

3alfa3:

--- Citat: Dino-X race - 01 Veljača, 2015, 16:19:49 ---To sam bas danas napravio, onemogucio sve sta ne koristim tamo gdje su sve aplikacije.. jel normalno ono da malo pocne biti sporiji nakon odredenog broja sati sto je upaljen?

--- Kraj citata ---

U principu je normalno. Kod nekog prije, kod nekog poslije. Ja sam znao ne restartat mob po 10, 20 dana i nikad osjetio usporenje ili da nesto ne radi kako treBa. Ali vecinom restartam mob par puta tjedno, kad se sjetim....

anabellas:
na novim androidima tipa 2gb ram+ nema potrebe za cleanerima jer ima dost radne memorije koja se ne napuni do kraja a  niti ne trosi bateriju tak da je uzaludan posao cistit nesto sto se upali 3 sekunde nakon ciscenja opet, ko da spuh iznutra peres :D

neg alfa daj mi reci jel lolipop ima sad mogucnost seljenja aplikacija sa interne na sd memoriju? jer kitkat nema

Dino-X race:
Glupo mi je jedino sta kao imam 1 gigu rama, a dostupno zapravo samo 804 mb.. a uvijek preko 600 je zauzeto.

3alfa3:

--- Citat: anabellas - 01 Veljača, 2015, 19:00:35 ---neg alfa daj mi reci jel lolipop ima sad mogucnost seljenja aplikacija sa interne na sd memoriju? jer kitkat nema

--- Kraj citata ---

Pojma nemam, nemam sd karticu  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju