Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (83/279) > >>

Grale:
Da, malo je glupo kaj compact košta čak i više nego obična. Manje vise su sve komponente iste, jedino compact ima 2 gb rama.

Zaboravih reći, baterija se može još produžit upotrebom stamine, koju sam ja rijetko kad koristil, kad gasi net dok je zaključan i slično, a meni je uvijek upaljen 3 g i wifi.

anabellas:

--- Citat: Grale - 12 Siječanj, 2015, 19:48:46 ---Da, malo je glupo kaj compact košta čak i više nego obična. Manje vise su sve komponente iste, jedino compact ima 2 gb rama.

Zaboravih reći, baterija se može još produžit upotrebom stamine, koju sam ja rijetko kad koristil, kad gasi net dok je zaključan i slično, a meni je uvijek upaljen 3 g i wifi.

--- Kraj citata ---

compact je jeftiniji cirka 200-300kn ali to je skoro isto

B.E.R.O.:
ajmo tko ima htc m8 big masin ne mini NOVI za prodat,da nije u k...
nesto blize meni da ga uzivo pokupim!!!
 ;D

zvonkec92:
mogu pitat nekaj, imam galaxy mini S5570i updato sam ga jednom, drugi put nije htio izbacio je neku grešku i kaže mi da ga updatam preko kompa, skinema onaj glupi Keis kak se već zove i 2 i pol sata se j**** sa tim uopče mi neće prepoznat mobitel.. kad ga spojim na usb niš se ne događa :(  na mobu je uljkučeno ono uklanjanje grešaka a i kad je isključeno isti k**ra* je.. neznam više kaj da delam razbil bum i mobitel i komjuter  :angry9:

Dino-X race:

--- Citat: zvonkec92 - 12 Siječanj, 2015, 22:50:10 ---mogu pitat nekaj, imam galaxy mini S5570i updato sam ga jednom, drugi put nije htio izbacio je neku grešku i kaže mi da ga updatam preko kompa, skinema onaj glupi Keis kak se već zove i 2 i pol sata se j**** sa tim uopče mi neće prepoznat mobitel.. kad ga spojim na usb niš se ne događa :(  na mobu je uljkučeno ono uklanjanje grešaka a i kad je isključeno isti k**ra* je.. neznam više kaj da delam razbil bum i mobitel i komjuter  :angry9:

--- Kraj citata ---
Probaj na drugi usb utor na kompu ustekat, mozda u onaj iza na kompu. Tako sam ja jednom rjesio slican problem.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju