Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (82/279) > >>

ivanm:
Nemoj prebacivat na art

3alfa3:
Ja prebacio na ART (ali na androidu 4.4.4).
Mozda se mrvicu brze otvaraju aplikacije osim Facebook aplikacije koja se malo sporije otvara. Vratio se na Dalvik jer ART radi kako treba tek na lollipopu koliko sam cuo.

E sad, na nekom starom i slabom mobu, ART ce donijet vise u brzini otvaranja aplikacija, ali konkretno na HTC ONE M8 razlika je ili minimalna ili je nema jer je proc dovoljno brzo "prozvakat" otvaranje aplikacije u Dalvik runtimeu da ART nema smisla (barem na kitkatu)

Na lollipopu je ART ionako jedini runtime pa Dalvik odlazi u povijest

ART donosi i malo vece zuzimanje prostora - u mom slucaju oko 5%, ali iz nekog razloga, i manje zauzece rama (oko 50-100MB manje rama). Kod restarta, zauzece sa Dalvikom oko 650MB, a sa ART oko 550 sto se nakon par sati "pretvori" u cca 750-950MB kod Dalvika i 700-900MB kod ARTa

pajo:
Jel ima neko z3 compact da kaže dojmove??
Jel baterija stvarno tako dobra??

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727

Grale:
Koristil sam se jednom z3 compact od frendice i po meni je to trenutno najbolji mob koji postoji, pogotovo jer preferiram Sony :icon_biggrin:

Što se tiče baterije, sve nove Xperiee imaju odličnu autonomiju, recimo moja SP s 2370 mAh drži 2 dana, nekad i više, a jedan dan izdrži kod vrlo čestog korištenja.
Compact ima 2600 mAh, istu veličinu ekrana i gustoću piksela, jedino je "napucaniji" tak da ne sumnjam da i ona ima u najmanju ruku autonomiju ko moja.

anabellas:
compact je dobar mob ali je suludo izdvojiti isti iznos novaca za z3 i z3 compact  :icon_scratch:
nije tak elegantna, deblja je za vise od milimetra a ni rubovi nisu zaobljeni ko na velkoj tako da mi je malo sfušarena , vise mi zgleda ko z2 nego z3.

takoder mi se ni "prozorcici" za sim , punjenje i sd karticu ne svidaju jer su velicine  mojih kliznih vrata na balkonu  :zubo:

http://img2.connect.de/Sony-Xperia-Z3-Compact-f972x583-ffffff-C-923fdd8c-111946464.jpg

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju