Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
Tomi_ZG:
--- Citat: ivanm - 12 Siječanj, 2015, 10:40:24 ---Nemoj prebacivat na art
--- Kraj citata ---
Odustao sam od prčkanja po tome
--- Citat: anabellas - 12 Siječanj, 2015, 00:27:07 ---buraz je prebacio g3 na 5.0 lolipop i kaze da nema greške nikakve , doduse niti ga ne zeza tipkovnica vise sa sporim unosenjem broja :dontknow:
--- Kraj citata ---
Čitam po našim forumima da nekima dobro radi al većini ne,Rox isto veli da ga jebe,ja ću nadogradit kad izađe 5.X i kad bude 100% stabilan
Rox-Rab:
nisu to neznam kakvi bugovi, tu i tamo malo zalagga i znalo mi se desavat da bi ponekad sam od sebe izbacio poruku ''Postavke zaustavljen'' iako se nista ne bi dogodilo samo bi mi izbacio tu poruku,kliknuo bi ok i nastavio dalje s radom
vratio sam 4.4.2 verziju dok se lizaljka ne popravi a jedna od najvecih stvari koja mi se ne sviđa kod nje je kad kliknem tipku da mi prikaze koje sam zadnje aplikaciije koristio, na KK su lijepo poslagane jedna do druge a tu moram scroolat, to me je bas uzasno zivcirali jer je nepregledno :dontknow:
anabellas:
Imam jedno pitanje za vas koji se kuzite malo vise u micro sd kartice .
znaci do koje brzine su danasnji top androidi "ajmo ih tako nazvati" sposobni podrzavati micro sd karice.
procitao sam neku davnu temu da mob ne moze iskoristiti vise od klase 6 karticu, pa me zanima jel to i dalje tako?
mene je recimo z3 upozorio da se mogu dogadati lagovi ako koristim neku losiju sd karticu jer sam storage od kamere preusmjerio u nju.
(imam class 4 toshiba karticu 32gb)
zrakoplovac:
--- Citat: anabellas - 13 Siječanj, 2015, 15:13:31 ---Imam jedno pitanje za vas koji se kuzite malo vise u micro sd kartice .
znaci do koje brzine su danasnji top androidi "ajmo ih tako nazvati" sposobni podrzavati micro sd karice.
procitao sam neku davnu temu da mob ne moze iskoristiti vise od klase 6 karticu, pa me zanima jel to i dalje tako?
mene je recimo z3 upozorio da se mogu dogadati lagovi ako koristim neku losiju sd karticu jer sam storage od kamere preusmjerio u nju.
(imam class 4 toshiba karticu 32gb)
--- Kraj citata ---
do 128gb podržava z3?
kolko ja znam takva jedina kartica je microSDXC (microSDHC je do 32gb) i to bi trebala bit UHS klasa (novi standard), znači više od te klase 10, a pišu ljudi da koriste microSDXC klase 10 bez problema...
anabellas:
samo me brzina zanima , znaci maximalna iskoristivost na z3, kapacitet mo cak ne treba niti veci od 16gb
evo brzine sadasnje class 4 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/10928044_10205790325699545_1235873117_n.jpg?oh=0756c3df136ac61f7a65f7bd70463d0d&oe=54B707BE&__gda__=1421299539_bbd67da01cb0413c4e8eb41d5a8b3324
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju