Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (68/279) > >>

Rox-Rab:

--- Citat: igor.sb - 07 Siječanj, 2015, 01:18:37 ---
to sam govorio i rox rabu al on se boji pa voli imat štekav mobitel
jos bi i razumio da se netko boji dici nove windowse na kompu al ovo je pussy smoke

--- Kraj citata ---

mislio sam skinut stariju verziju s one stranice koju si tu bio zalijepio ali nisam jer neznam sta da skinem, ima t-com i vip al ja neznam koji software je otkljucan na sve mreze  :'(

cura je bila kod mene 15 dana pa se nisam htio zezat s tim al hocu sad cim uhvatim vremena  :drunken_smilie:

igor.sb:
nista tu nije zakljucano/otkljucano, kak imas na mobu sad tak ce i biti

odi na bug forum pa pitaj, koji verziju za kitkat da skines, trebale bi biti neke od ovih v10, v20 je lolli, da li hr ili hungary nek ti tamo vele  :icon_thumright:

btw....svaki od ovih romova ce raditi na bitno koju drzavu odaberes, bitno je samo 32/16GB verzije, jedino sto se moze desiti je rucno postavljanje apn postavki mms/broadband

iako bi ja za pocetak, ako nisi napravio prvo backup pa factory reset, mozda mu pomogne

3alfa3:
HTC ONE M8
Android 4.4.4

STOCK stanje moba + aplikacije koje sam ja stavio (niti jednu aplikaciju nisam "ugasio", disejblao i sl)
Mob nije resetiran niti gasen barem 10 dana, prva slika su aplikacije koje su otvorene, a druga slika zauzece RAM-a u tom trenu

ivanm:
Htc ima dosta manje bloatwarea i laksi firmware..

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 07 Siječanj, 2015, 13:56:40 ---Htc ima dosta manje bloatwarea i laksi firmware..

--- Kraj citata ---

i bolje mu je da je tako  ;D

Nego, zezao se prije 2 tjedna sa ART runtime (umjesto dalvik). To hoda na 4.4.4 androidu. Zauzece rama palo za dobrih 100-150MB, ali se i prostor na mobu smanjio za nekih 500-700MB u mom slucaju jer aplikacije nisu "komprimirane" kao kod Dalvik runtimea. Nisam primjetio da bi se aplikacije brze otvarale (jer je mob ocito raketa pa mu je svejedno  ;D ) pa sam se vratio na Dalvik. Navodno je kod Lollipopa ART jedina opcija i navodno radi bolje. Iskreno, tome se nadam kod updatea na Lollipop koji bi trebao bit za moj mob u narednih 3 tjedna max. Nema kompajliranja u letu pa je i procesor manje opterecen kod otvaranja aplikacija i samim time se trosi manje struje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju