Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
ivanm:
Nemoj si zeljeti lolipop jer se i google bori sa bugovima u izvornom kodu a kamoli htc i ostali. Zakaj mislis da stalno odgadjaju release. Zato kaj imaju beta testere koji im javljaju da rom nije kak spada. Samsung je pustio lolypop u 2 zemlje i na taj nacin ga testira. A da valja - ne valja. Vratio bih se na 4.4 al to mi je komplicirano - neda mi se ;D
Tomi_ZG:
--- Citat: igor.sb - 07 Siječanj, 2015, 01:18:37 ---2 Tomi
--- Kraj citata ---
Na lolipop još nejdem jer je nedovršen i štekav kod lg-a,trenutno je 4.4.2 i radi dobro,verzija softvera je V10l,mob mi nudi nadogradnju na V20e od 522mb,to možda apdejtam,pratim po forumima kaj se toga tiče.
--- Citat: ivanm - 07 Siječanj, 2015, 08:14:24 ---tak je, ja sam disejblal 20 apk koje ne koristim..
--- Kraj citata ---
O bokte jesu ga nakrkali s pi*darijama
--- Citat: 3alfa3 - 07 Siječanj, 2015, 13:51:28 ---HTC ONE M8
Android 4.4.4
--- Kraj citata ---
Ti bome imaš debelo lufta za popunit
Kaj se tiče punjenja baterije ne znam kak je kod vas,al moj puni nenormalno brzo(naspram starog moba),nisam štopao al od 10 do 100% stvarno brzo nafila,i u deep sleepu troši na kapaljku,to mi se sviđa.
3alfa3:
Neznam kak brzo puni jer tada spavam ;D
Al vjerojatno bi trebo oko 3 sata za napunit od 0-100 sto je neki standard za li-ion baterije. U pocetku puni jako, al pred kraj je struja punjenja jako mala.
Kad bi punio za sat vremena, baterija bi nepotrebno trpila, a meni se dok spavam ne zuri ;D
Kaj se lollipopa tice, postoji zakrpani 5.0.2. i nadam se da ce njega HTC uskoro pustit kao OTA. Ako nece, bit ce 5.0.1.
A u veljaci ide i lollipop 5.1 sto znaci da ce HTC to isporucit vjerojatno u 5-6 mjesecu skupa sa novim SENSE 7
Inace, jucer na CES-u u Las VEgasu HTC prestavio novi Desire. Ima Lolipop 5.0.2. sa SENSE 6 suceljem i brijem da bu takav update na Lollipop i za moj mob za koji dan.
Tomi_ZG:
Ja imam filing da napuni za vuru,možda mrvicu više,danas ću baš štopat.
Nemoj odma žurit s nadogradnjom,pusti druge naivce nek prvo testiraju ;D
3alfa3:
ma ide odma update..... Ko ga jebe, pa nebu mob neupotrebljiv ;D
Kaj se punjenja tice, kaj ti pise na punjacu, koliko mA daje na izlazu?
Ja imam 2 punjaca od HTCa, par komada drugih firmi. RAspon izlaza od 700-1500mA. I svi pune tu negdje ako racunas punjenje od skoro praznog moba do 100% jer zadnjih 10-20% vuce struje mozda 100mA. RAzlika u brzini je jedino ako bi punio od nekih 10% do 60-70% - tu jaci punjac brze nafila
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju