Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
anabellas:
--- Citat: Rox-Rab - 07 Siječanj, 2015, 00:12:42 ---evo sad sam ga restartao i bude free 1.5gb rama
--- Kraj citata ---
da al nemres ga opet svake sekunde restartat , to mi je i cudno na burazovom je 70% rama zauzeto pod normalno sve ubijes (3gb verzija)
i tak zna zastekat tu i tam, ak si naviko na android neces si priznat da je to stekanje ali cinjenica je da je to tak.
dok svojevremeno na zopu 998 kad sam ga imo od 2 gige 30% rama zauzeto
Tomi_ZG:
A očito je to tak na g trojki,velim bitno je da ne zafali rama,jer dok god ga ima slobodnog mob si to sam oslobađa po potrebi,ručnim ubijanjem aplikacija ga ne ubrzaš nego usporiš jer se drugi put aplikacija sporije učitava zbog toga,task killeri poput clean mastera su posebna vrsta smeća,osobno sam se uvjerio.
eladio:
android :icon_biggrin:
(deja vu)
igor.sb:
2 Tomi
iskljuci si u aplikacijama ono sto ne koristis, ako ne koristis karte, google +, google pretrazivanje, google glazba, video i sl jednostavno iskljuci u aplikacijama, neces ih ni vidjet kasnije zaboravis da uopće postoje na mobu, jer postoji mogucnost da ce ti se paliti i nepotrebno drkat rame, a ne trebaju ti, jednostavno ajd bok :hello: :hello:
i vidi koja ti je verzija kitketa, preleti po netu, najbolje bug.hr/forum sigurno su pisali koje verzije rade bolje, uvijek zadnji updajti rade nesto bolje nego predhodni, bolja baterija, optimizacija rama, manje zagrijavanje itd
ako ti i ne daje nadogradnju preko moba (OTA) uvijek ga mozes rucno flashat preko lg pc suite, ili najbolje preko lg flash toola jer i lg pc suite cesto ne da nadogradnju iako postoje i to je 10min posla u 3 koraka
to sam govorio i rox rabu al on se boji pa voli imat štekav mobitel
jos bi i razumio da se netko boji dici nove windowse na kompu al ovo je pussy smoke
ivanm:
tak je, ja sam disejblal 20 apk koje ne koristim..
zauzeće rama kad sam se probudil
kad sam otvorio par aplikacija, zauzeće je čak palo!!
kad sam sve poubijao u task manageru
tak da se ne živciraj sa ramom, on se sam optimizira.. nije to android 2.3..
samo rokaj :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju