Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
Dino-X race:
Neznam zasto patite na "najzadnji model i najskuplji" samo zato sto je eto izasao...ja imam Galaxy s2+ i skroz sam zadovoljan, ne pada mi napamet davat neke bijesne pare za noviji a ne treba mi iskreno..ovaj mi je taman dimenzijama, veci mi ne treba. Dual core, giga rama, kamere 8 i 2 mpx.. odlican. Za viber, fejs, net.. 2 igrice sta imam na njemu jaci mi ne treba. Sve zivo vrti i nista ne steka na mobu..baterija odlicna, isto dva dana kad ga manje patim, kad ga vise patim dura cjeli dan da ne moram mislit na nju.. mislim nije da nebih volio imat neki noviji sta ja znam da imam para al realno gledajuci sta ce mi.
anabellas:
--- Citat: ivanm - 04 Siječanj, 2015, 15:06:30 ---cijena im je na njuškalu ista, ja sam isto dvojio ali s5 je generalno bolji stroj ima full hd ekran, jači chipset, veći je ima bolju kameru i bateriju. vodootporan je jedino kaj mu je okvir od plastike.
sad alpha ima prednost jedino kaj je ljepši i alu je, manji i tanji ali sve ostalo je na strani s5.. još sam ja ženi pokazo alphu ona veli ma daaaj, pa izgleda pre ženski mob :D
.. alpha se u veljači prestaje proizvoditi i to je mali fail..
vjerojatno dolaze novi a5 a7 ko zna nova alu serija bu donesla čuda.. itd..
ne vjerujem da ima 50000 antutu score.. možda do 44000..
--- Kraj citata ---
performanse na papiru ima s5 a na benchmarku alpha :D
gledo sam vec 4-5 videa sve preko 48000 na antutu , eto recenzija hrvatska video preko 48 000 :icon_thumright:
a gle nis cudno , vise mu pase software na taj hard i jos nema fullhd
Tomi_ZG:
Jebeš benchmark,ko jedan moj frend,samo se loži na te brojke koje generalno u radu nisu pokazatelj da mob valja ili ne
anabellas:
--- Citat: Tomi_ZG - 04 Siječanj, 2015, 16:10:04 ---Jebeš benchmark,ko jedan moj frend,samo se loži na te brojke koje generalno u radu nisu pokazatelj da mob valja ili ne
--- Kraj citata ---
ne mora nužno znacit brojka da mob valja ali ipak je vjerniji pokazatelj snage uredaja prije nego ga kupis barem okvirno da znas na cemu si , tek citanje snage proca i rama nista ne znaci.
imo sam divlji tablet koji je na benchu pokazivo manje od šrota koji sam platio 600kn, a i radio je losije sto znaci da sam mogao probat bench na oba nebih ga ni kupio ;D
Tomi_ZG:
--- Citat: anabellas - 04 Siječanj, 2015, 16:38:25 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 04 Siječanj, 2015, 16:10:04 ---Jebeš benchmark,ko jedan moj frend,samo se loži na te brojke koje generalno u radu nisu pokazatelj da mob valja ili ne
--- Kraj citata ---
ne mora nužno znacit brojka da mob valja ali ipak je vjerniji pokazatelj snage uredaja prije nego ga kupis barem okvirno da znas na cemu si , tek citanje snage proca i rama nista ne znaci.
imo sam divlji tablet koji je na benchu pokazivo manje od šrota koji sam platio 600kn, a i radio je losije sto znaci da sam mogao probat bench na oba nebih ga ni kupio ;D
--- Kraj citata ---
Ma znam samo su mi smješni neki kaj padaju u trans od tih silnih nula ;D
Za 20min odo po g3
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju