Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (54/279) > >>

Tomi_ZG:
Jebeno,samo skup je majku mu

Ridi77:
Pozz. Vidim da vas zajebava alpha i s5 imam oba dva i mobiteli su odlicni. Baterija na s5 mi drzi dva dana bez problema. Zasad na alphi isto jer sam ga uzo prije mjesec dana kad je izaso. Alpha mi je puno bolja tj manja je i ljepsa i stvarno mobitel je odlican. Zasad nemam problema s baterijom ne igram igrice pa neznam.za kolko bi se potrosila. Al sam svakodnevno na webu i surfam i ne trosi se tolko kolko mislite. Ja sam prezadovoljan sa oba. Ako imate makvih pitanja rado cu vam odgovorit

anabellas:
daj mi reci jel se kuzi velka razlika u rezoluciji alpha i s5?
alpha je profinjen bas mob, inace crne mobove imam al da alphu uzimam bijeli bi uzo.
daj pliz na oba benchmark antutu napravi da vidim jel onih famoznih 50 000 iz alphe moguce :D

zvonkec92:
i mene zanima jel ti na 3G/4G mrezi baterija izdri i pola dana surfanja ?  neznam kaj ti smattas pod surfanje, al meni eo na ovom mom cudu od jutra od 7h ekran je bio ugasen svega pola sata, stalno MS, fejs, forum.hr,bug online i jos neke druge gluposti. ja mislim da se pod surfanje nemre podrazumjevat 2x dnevno samo procitat poruke na fejsu i toje to.

ivanm:
cijena im je na njuškalu ista, ja sam isto dvojio ali s5 je generalno bolji stroj ima full hd ekran, jači chipset, veći je ima bolju kameru i bateriju. vodootporan je jedino kaj mu je okvir od plastike.
sad alpha ima prednost jedino kaj je ljepši i alu je, manji i tanji ali sve ostalo je na strani s5.. još sam ja ženi pokazo alphu ona veli ma daaaj, pa izgleda pre ženski mob :D
.. alpha se u veljači prestaje proizvoditi i to je mali fail..
vjerojatno dolaze novi a5 a7 ko zna nova alu serija bu donesla čuda.. itd..

ne vjerujem da ima 50000 antutu score.. možda do 44000..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju