Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
zvonkec92:
--- Citat: Tomi_ZG - 04 Siječanj, 2015, 16:47:23 ---
--- Citat: anabellas - 04 Siječanj, 2015, 16:38:25 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 04 Siječanj, 2015, 16:10:04 ---Jebeš benchmark,ko jedan moj frend,samo se loži na te brojke koje generalno u radu nisu pokazatelj da mob valja ili ne
--- Kraj citata ---
ne mora nužno znacit brojka da mob valja ali ipak je vjerniji pokazatelj snage uredaja prije nego ga kupis barem okvirno da znas na cemu si , tek citanje snage proca i rama nista ne znaci.
imo sam divlji tablet koji je na benchu pokazivo manje od šrota koji sam platio 600kn, a i radio je losije sto znaci da sam mogao probat bench na oba nebih ga ni kupio ;D
--- Kraj citata ---
Ma znam samo su mi smješni neki kaj padaju u trans od tih silnih nula ;D
Za 20min odo po g3
--- Kraj citata ---
bez uvrede sused al đabe tebi takav mobitel kad jedino kaj buš na njemu koristil je orginalni preglednik za ić na net :P i nikaj drugo :P
Ridi77:
Evo trenutno pisem na s5 i cjeli dan sam na njemu od jutra surfam gledam na youtubeu videe i imam 55 posto baterije
S5 koristim vise jer mi ovak bolji za gledat videe radi veceg ekrana i to. A ovo ev sad bum pogledo
Ridi77:
Evo s5 sad upravo izmjereno 32047
alpha 40046
Tomi_ZG:
--- Citat: zvonkec92 - 04 Siječanj, 2015, 17:00:08 ---bez uvrede sused al đabe tebi takav mobitel kad jedino kaj buš na njemu koristil je orginalni preglednik za ić na net :P i nikaj drugo :P
--- Kraj citata ---
Polako ima vremena
Evo dopeljo ga doma,verzija 2/16 boja titan,ovak na prvu ekran brutala,s obzirom na dijagonalu mogu hendlat i jednom rukom,dalje ćemo vidjet
zvonkec92:
--- Citat: Tomi_ZG - 04 Siječanj, 2015, 19:14:11 ---
--- Citat: zvonkec92 - 04 Siječanj, 2015, 17:00:08 ---bez uvrede sused al đabe tebi takav mobitel kad jedino kaj buš na njemu koristil je orginalni preglednik za ić na net :P i nikaj drugo :P
--- Kraj citata ---
Polako ima vremena
Evo dopeljo ga doma,verzija 2/16 boja titan,ovak na prvu ekran brutala,s obzirom na dijagonalu mogu hendlat i jednom rukom,dalje ćemo vidjet
--- Kraj citata ---
aj sad odma Viber, Whatsapp, fejs mesenđer, stavi sinkronizaciju svih mejlova koje imas, upali 3g i sve to neka ti bude aktivno i jos odi stavi neke programcice i zakolji ga da vidimo oce bar malo zbrejkat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju