Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (6/279) > >>

3alfa3:
Rijeke novaca se slijevaju na racun nakon kaj je eladio odrijesio kesu. Vrijeme je da pocnem trosit, a kad ja trosim, to je onda sa stilom :)

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

eladio:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Listopad, 2014, 10:05:15 ---Rijeke novaca se slijevaju na racun nakon kaj je eladio odrijesio kesu. Vrijeme je da pocnem trosit, a kad ja trosim, to je onda sa stilom :)

Sent from my GALAXY S100+ fancy edition using Tapatalk 2

--- Kraj citata ---

:ajdepopijemopivoo:

..salu na stranu, ja ne znam koji bi bio razlog vise da kupim samsung mob, osim ako ga ne mogu dobro preprodat  :icon_biggrin:
..samsung je izgradio brand pa ga mnogi razmatraju i kupuju, ali krenuo je stopama "jabuke" i  definitivno je prepreprecjenjen i u tabletima i u mobitelima..   :toothy11:

3alfa3:
Izgleda da sam odustao od kupovine bilo cega. Ne zato jer je sve to preskupo (skrpao bi vec nekako lovu), nego sad nakon par dana kako sam lemio po ONE X, wifi radi cak i bolje nego prije (malo bolje, da budem precizniji - ima jedna lokacija u gaazi gdje nikad nisam imao wifi signal, a sad ga imam i tamo - malo, 1,2, max 5 megabita, ali radi)  ;D

Ova zuta mrlja na ekranu se vidi samo na bijeloj podlozi, a kako je u gornjem lijevom kutu, gotovo nikad ju ni ne vidim. A mob mi je sasvim dovoljan za moje potrebe. Cak sam izvrtio benchmarke pa usporedio sa HTC ONE M8, S5 i G3 i nije lose - samo 2-3 puta manji rezulti koje ja u praksi necu ni osjetit. Dok radi - radi. Kad rikne, onda u kupovinu

andy:
Koji benchmark si koristio i koliko ti je izvrtio?

Meni antutu ova zadnja verzija 19300 :)

3alfa3:

--- Citat: andy - 27 Listopad, 2014, 16:21:19 ---Koji benchmark si koristio i koliko ti je izvrtio?

Meni antutu ova zadnja verzija 19300 :)

--- Kraj citata ---

kvadrant, antutu, geek....

Ne sjecam se vise cifri, al geek je izvrtio 2 puta manje, antutu 3-3.5 puta manje (mislim da je antutu izvrtio oko 6500 ili malo vise), a zza kvadrant se ne sjecam  ;D

Uglavnom, sto se performansi tice, one x mi je sasvim u redu.

Gledao sam i htc one mini 2, ali on je brzinom negdje izmedju mog i one m8, a i nema ziroskop pa se ne mogu na njemu divit nagibima koje postizem u zavojima  :toothy12:
Da ima ziroskop, da mu ekran nije u klasi mog - on bi bio izbor.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju