Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
zrakoplovac:
istina sve kaj je tomi rekel, ali ako ti je bitna kvaliteta izrade tu je iphone bez premca (makar nije tema)... :)
i ajmo reć da htc ima bolje sučelje od samsunga, onak više iphoneovski jednostavno i praktično za svaki dan kaj je meni plus...
mada, ja ni jednog ne bi kupil, jer već lagano ulaze u phablete, tj. gube smisao mobitela zbog svoje veličine :dontknow:
vukas:
HTC One M8 je odličan mobitel, ali mana je kamera i to po meni i ne tako zanemariva.
Slike su odlične kad ih gledaš na mobitelu, ali kad prebaciš na komp, pa poželiš zumirati/cropati 0 bodova.
Ima tu Ultrapixel kameru koja radi fotke sa premalo pixela i slike su premale rezolucije.
Ako voliš fotkat i uređivat poslije, preporučam neki drugi mobitel.
Grale:
Ak već mora bit One, onda neg bude Oneplus ;D
Tomi_ZG:
Još da napomenem pošto kupuješ prek njuškala,većina tih "garancija" kaj ti šverceri nude su nevažeće,jednom sam ga tak posaugo mada su papiri bili "kompletni" i reko više nikad oglasnik i mobiteli.
--- Citat: Grale - 26 Listopad, 2014, 11:28:05 ---Ak već mora bit One, onda neg bude Oneplus ;D
--- Kraj citata ---
Je zvjerka je mob,u dućanu s dve godine garancije dođe manje nego S5 na njuškalu.
eladio:
--- Citat: efz - 26 Listopad, 2014, 08:09:01 ---Samo tesko narusenog dravlja s nemogucnoscu razumnog prosuđivanja bi ikad vise kupio mobitel "renomiranog" proizvodaca i za ime platio 3+tkn..
--- Kraj citata ---
:laughing7:
..ne samo kineski, imas brutalne uredjaje i od A brandova znacajno jeftinije cijene
ali svi mi znamo da je alfa sminker :dontknow: :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju