Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
eladio:
e alfa, daj tuniraj meni wifi na mom laptopu :icon_biggrin:
ivanm:
meni je žena za godišnjicu braka uzela s5.. kod švercera, istog kod kojeg sam prošle godine uzeo s4 mini..
3200kn zapakiran iz t-coma.. ima kao garancija al to znam da ne vredi jer piše da se garancija odnosi samo na firmu kojoj je prodan mob, ak je promjenio vlasnika nikaj od garancije.
ali od istog švercera kupujem mobove već par godina i uvijek su ispravni. mjesec i pol je bio na stock romu a sad je već moddani gore..
antutu 42200 ;D
ja nisam dvoumio između htc-a jer mi se ne sviđa, meni je dvojba bila lg nexus 5 ili s5..
presudio je samsung jer se da vaditi baterija a volim tu klasiku.
Tomi_ZG:
Nexus 5 je odličan mob,na stranu sad kaj nema izmjenjivu bateriju i proširivu memoriju(meni osobno ne smeta),al da uz to još moraš platit aplikaciju da bi mogao koristit usb otg da prebacuješ podatke sa sticka i obratno,e to mi nije jasno.
Inač mob radi jako brzo,glatko i softver je sveden na minimalizam,jedino ne kužim kak po nekim testovima na antutu ima samo 22k,a G2 koji ima identičan hardver napuca po 10+k više od nexusa koji je uz to stock na kit-katu dok G2 nije :dontknow:
pajo:
Imo nex 5 I g2 dosta glatkije radi nex jedino razlika kamera ostako bi sve stavio na nexusa.samo sto tesko se prodaje
Sent from my GT-I9100
ivanm:
da, samsung lako prodaš.. zato sam i uzeo da ak zaškripi lakše vratiš pare..
inače benchmark sa stock romom je oko 36000 sa ovim stock debloatanim 41900 a sa cm11 42800
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju