Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (4/279) > >>

pajo:
imao s5 i g3 a m8 sam onako brzinski proletio,ma da sam ga jako želio uzet za sebe.
sad da mogu birat između ta tri uzeo bi(iphone fan) ;D m8 samo radi svog kucista ništa vise.razlike u performansama su nebitne,kamera sve zavisi koliko ti treba i baterija izdržljivost.
jedino sto sam primetio je da obavezno treba maskica jer voli da klizi iz ruke i tu treba pripazit.
definitvno m8 jos ako je cijena sporcka netreba razmisljat.

filip1994:
Ja imam trenutno s5 i mpb je presavrsen nit steka dizaj ne ono klasik nije pretjerano al je zavrsns obrada materijala vrhunska uzmi s5 ili LG g3 koji mu stoji uz rame

steeef:
htc afkors  :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Kak i sam veliš oba su brza ko vrag,oba imaju snapdragon 801 procesor,adreno 330 grafiku i dve gige rama,ful hd ekran,samsung ima amoled ekran koji standardno ima zasičenije(malo napumpane) boje,nije ni prednost ni mana,kak se kome sviđa,samsung ima i mrvicu jaču bateriju al zanemarivo,koja je izmjenjiva dok kod htc-a nije,kaj se tiče "premium" filinga u ruci tu prednost ima htc,ak patiš na to nemaš kaj razmišljat.
Još uzmi u obzir da je S5 vodootporan tak ak ti opadne u zahodsku školjku nemaš brige  ;D

efz:
Samo tesko narusenog  dravlja s nemogucnoscu razumnog prosuđivanja bi ikad vise kupio mobitel "renomiranog"  proizvodaca i za ime platio  3+tkn, vec duze vrijeme kolega prati "kineske"  telefone njihovih renomiranih proizvidaca (ne mislim na kopije sa ibeja) i ti mobiteli apsolutno nicime ne zaostaju za previse skupljom bracom renomiranog imena, bio sam skeptican priznajem ali nakon 2 "kineza"  unazad pola godine da se kupam u lovi nebi uzeo nista drugo, za cca 1200-1500kn se dobije vrhunski uredaj  :icon_thumright:

Prvi koji sam kupio je bio iNew V3 (poklonio ga zeni dan danas vrhunski odraduje posao)  i drugi kojeg trenutno koristim i za kog uvijek ekipa veki "jel to samsung"  Redmi Note, a trenutno ima i puno brutalnijih pila za tz lovu  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju