Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (39/279) > >>

3alfa3:
Jel neko koristio i jos vaznije, mjerio koliko one baterije koje sluze za punjenje moba daju voltaze? Jel to stvarno 5V ili moze varirat? Dobio jucer jednu iz ht-a pa zato pitam (iako, nikad mi tako nesto nije trebalo)

Jel moze to sjebat bateriju u mobu ili se to u praksi jos nije desilo? Znam da sve litij ion baterije imaju kontroler, ali ne znam sto sve on kontrolira. Ako je i peglanje napona, onda problema nebi smjelo bit
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk 2

Grale:

--- Citat: igor.sb - 23 Prosinac, 2014, 14:07:52 ---uvijek kazu da ce baterija trajati duze, uz jos bolje performanse ofkors

btw....
baterija se ne mjeri u danima vec u SOTima  :toothy12: :toothy12:

rox rab de ti okini da vidimo sta g3 kaze, trebalo bi isto biti cca 45+K

--- Kraj citata ---
Ne vjerujem da će preko 35000 napravit.

igor.sb:
koliko g2 pravi onda, 30K?

2 alfa ma znam da znas, zajebavam se malo

3alfa3:
Jedina zamjerka one m8 je sto ne podrzava flash u standardnom browseru. Tu i tamo bi htio da ga podrzava, ali necu zbog toga pocet koristit chrome kojeg mi je google nametnuo i ne mogu da deinstalirst bez rootanja (a to niti znam, niti mi smeta sto je instaliran :) )

FiĆo123:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Prosinac, 2014, 14:13:22 ---Jel neko koristio i jos vaznije, mjerio koliko one baterije koje sluze za punjenje moba daju voltaze? Jel to stvarno 5V ili moze varirat? Dobio jucer jednu iz ht-a pa zato pitam (iako, nikad mi tako nesto nije trebalo)

Jel moze to sjebat bateriju u mobu ili se to u praksi jos nije desilo? Znam da sve litij ion baterije imaju kontroler, ali ne znam sto sve on kontrolira. Ako je i peglanje napona, onda problema nebi smjelo bit

--- Kraj citata ---

Ako mislite na onaj powerbank, ne moze nista unistit bateriju,  korostim to vec par godina i nista galaxyu s3 niti sad htc-u, ja mislim da bi trebali imat stabilizator napona (valjda zenericu ili nesto slicno), vrlo prakticna stvar kada nema uticnice a powerbank je pun ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju