Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (38/279) > >>

Rox-Rab:
Igore ne pratim forume o mobitelima i neznam nista o tim rootanjima i ostalim glupostima jer me brine da ne sj**** nesto ili da slucajno izgubim garanciju....

igor.sb:

--- Citat: Rox-Rab - 23 Prosinac, 2014, 08:49:57 ---Igore ne pratim forume o mobitelima i neznam nista o tim rootanjima i ostalim glupostima jer me brine da ne sj**** nesto ili da slucajno izgubim garanciju....

--- Kraj citata ---

niti je to root, niti se gubi garancija
stranicu prije di je ivanm stavio link s mob.hr je ovo o cem pricam
a posao traje 5min u par koraka i nemas sta sjebat

kako ti OTA da sluzbeni room ili pc suite, tako ga i sam rucno mozes ubaciti preko lg flash toola skidajuci kdz s ove stranice
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41

saznas koju verziju softa si imao kitkat, skines tih gigu i nes i flashas preko toola

3alfa3:
Stock one m8 sa androidom 4.4.4

Za 2 tjedna dolazi lolipop sa senseom preko OTA i kazu da ce poboljsat performanse i trajanje baterije (a baterija iovako traje dugo i nemam zamjerki na to - punim svaka 2 dana)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk 2

igor.sb:
uvijek kazu da ce baterija trajati duze, uz jos bolje performanse ofkors

btw....
baterija se ne mjeri u danima vec u SOTima  :toothy12: :toothy12:

rox rab de ti okini da vidimo sta g3 kaze, trebalo bi isto biti cca 45+K

3alfa3:

--- Citat: igor.sb - 23 Prosinac, 2014, 14:07:52 ---uvijek kazu da ce baterija trajati duze, uz jos bolje performanse ofkors

btw....
baterija se ne mjeri u danima vec u SOTima  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

Na google lolipopu stvarno traje dulje na one m8. Nema razloga da i na osu sa senseom ne traje dulje. Pa makar par %

Znam, al od svih mjerenja, najbolje mi je kak mi mob zdura u praksi mojim koristenjem. One m8 traje duplo dulje od one x. Meni dosta, nisam razmazen :)

P.s.
Sot u tih 2 dana je oko 4-5 sati kad baterija ima jos 20tak %

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk 2

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju