Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
igor.sb:
--- Citat: 3alfa3 - 23 Prosinac, 2014, 14:33:48 ---Jedina zamjerka one m8 je sto ne podrzava flash u standardnom browseru. Tu i tamo bi htio da ga podrzava, ali necu zbog toga pocet koristit chrome kojeg mi je google nametnuo i ne mogu da deinstalirst bez rootanja (a to niti znam, niti mi smeta sto je instaliran :) )
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk 2
--- Kraj citata ---
iskljuci chrom u postavkama aplikacije i neces ga ni vidjeti vise, isto tako i ostale aplikacije sto ne korisitis tipa google+, play movie/glazba i sl.
stavi CM Browser cudo je brzo, npr opera mini ili classic jer puz naspam njega, ak nisi neki zahtjevan korisnik i da ti treba ne znam ni ja kakav browser, CM rulla
3alfa3:
Chrome mi ne smeta, samo tu i tamo se updatea preko google playa. Kad god stisnem neki link iz neke aplikacije koja preusmjeri na browser, otvara se defaultni na kojeg sam naviko.
Probao firefox (koristim na pcu od kad postoji), al za mob samm ipak naviko na serijski koji radi jako dobro. Osim flasha :)
Nisu mi moboi nesto napeti, zato sam opet na htcu zbog poznatog sucelja. Da sam mladji, sigurno bi ih mijenjao ko carape i to sve proizvodjace. Al sustigle me godine pa mi to nije napeto :)
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk 2
pajo:
CM odlican;)
Sent from my SAMSUNG-SGH-I727
Grale:
--- Citat: igor.sb - 23 Prosinac, 2014, 14:30:13 ---koliko g2 pravi onda, 30K?
2 alfa ma znam da znas, zajebavam se malo
--- Kraj citata ---
32-33 negdje, radio frend nedavno.
Flash player ne podržava ni jedan mob koji ima preko 4.0, ovi preglednici mislim da koriste htnl5 il tak neš za gledanje videa.
Koristim operu, brijem mini, i odličan, je spor, ali ni jedan preglednik nije bio tako prilagođen mobilnom pregledu ko on.
3alfa3:
--- Citat: FiĆo123 - 23 Prosinac, 2014, 14:40:46 ---Ako mislite
--- Kraj citata ---
Ko to mi? Ja sam jednina, pa mi govori "ti" ;D
--- Citat: FiĆo123 - 23 Prosinac, 2014, 14:40:46 ---... na onaj powerbank, ne moze nista unistit bateriju, korostim to vec par godina i nista galaxyu s3 niti sad htc-u, ja mislim da bi trebali imat stabilizator napona (valjda zenericu ili nesto slicno), vrlo prakticna stvar kada nema uticnice a powerbank je pun ;D
--- Kraj citata ---
Da, na to sam mislio. Fala na informaciji, onda nemam straha to koristit (iako ne vidim kad bi mi to trebalo, al dobro ;D )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju