Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (37/279) > >>

Rox-Rab:
A novi Lolipop 5.0 ujebe cijeli mob  ;D

ivanm:
Zakaj.. Meni je bas super.. Jedino sam smanjio svjetlinu ekrana da ne bljesti tak zeleno bijelo :p

Rox-Rab:
mobitel steka i sporiji je, jedva cekam sljedeci update  :angry7:

FiĆo123:
pozz evo da se malo nadovezem, nedavno sam uzeo htc one m8 i mogu rec da nasprom galaxya s3 kojeg sam imao do sad mobitel doslovno leti, i ovih par tjedana sto ga imam mob nije niti jedanputa zastekao, zatrzao ili slicno.. kod galaxya s3 sam to prvi puta dozivio  kada sam ga prije 2 godine kupio novog u vipu, nisam mogao vjerovati.. htc je skroz fluidan i sve aplikacije otvara u trenu.. dobro glupo je sad usporedivati S3 i M8 ali samo govorim moje dojmove i usporedivanja..  na htcu je 4.4.4 android..

volim npr kad sjedim u nekom kaficu i treba im 12 godina da me posluze e onda ja ljepo gasim pojacala, televizore i sl i gledam kako su konobari zbunjeni, po meni zakon funkcija na M8  :headbang:

igor.sb:

--- Citat: Rox-Rab - 22 Prosinac, 2014, 23:45:38 ---mobitel steka i sporiji je, jedva cekam sljedeci update  :angry7:

--- Kraj citata ---

citam i ne vjerujem, zast bi cekao? ne budi smijesan, imas takvu zvijer od mobitela, a ne znas sta bi s njim

fino cse flash na kitkat koji si imao i cao, dok ne izbace stabilnu lolipop verziju
ne bi bilo lose da pratis malo forume, bug il forum.hr pa da ne ides na slijepo, netko je sigurno pisao da nije dobar i da se ne treba zaletavat

a sad za prvu ruku napravi hard reset  :toothy3:

--- Citat: ivanm - 22 Prosinac, 2014, 22:26:28 ---Novi antutu donosi vise bodova ;-)

--- Kraj citata ---

taj benchmark je glupost na kvadrat

na proslom antutu i starijoj verziji kitkata je bilo 36-37

kad izađe loli i jos noviji antutu bit ce 50K  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju