Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (3/279) > >>

ljubo46:
Evo djevojka mi ima s5 i cesto se koristim njime, mob je brutalan i jednostavan za koristiti, nema se tu sta puno za reci, njoj je letio na pod i nista mu nije, kamera je brutalna, ne steka, jednostavno meni je samsung uvijek no1.
I mislim da neces bit razocaran.
A za htc nemam nista za reci jer ga nisam ni vidio.

andy:
Ta žuta mrlja i wifi je tvornička greška.. Da imas garanciju to se lako riješi, dobio bi novi ekran, a antenu ti oni slože.. Znam iz prve ruke..

3alfa3:

--- Citat: andy - 25 Listopad, 2014, 19:48:17 ---Ta žuta mrlja i wifi je tvornička greška.. Da imas garanciju to se lako riješi, dobio bi novi ekran, a antenu ti oni slože.. Znam iz prve ruke..

--- Kraj citata ---

Wifi sam rijesio bez problema, ali  mrlja se (okrugla, promjera oko 4-5mm u krajnjem lijevom uglu i zapravo nevidljiva osim na bijelloj podlozi) pojavila tek nakon 2 godine, a garancije vise nema - istekla prije koji mjesec

FeZox-team:
i ja malo skrecem s teme kao rox-rab :D ali LG G3 je za ta dva mobitela svemir opceg dojma u ruci i opcenito ;)
da S3 je bio kao neka kopija no S5 s tim sad nema veze da daje los dojam
M8 mi je nekako krut mobitel, kockast, jednostavne vec videne boje i sav mi je takav, a i samim time s nicim ne podudara na trzistu, sestra mi ima
a ja sam gledao sebi izmedu g3 i s5 uzeo sam g3 samo zato sto je nekako , vise vuce na dizajnerski, bas ono lijep
al evo posto ti pitas izmedu druga dva moj prijedlog je S5

andy:
Ja sam drzao G2 i mobitel je zvijer..
Slažem se da uzmeš u obzir i G3 :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju