Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (272/279) > >>

challenbeen:
I to ugledni članovi ...   :confused5:

balki:
Sve platforme sluze u pozadini za spijuniranje pojedinaca i nacija. Prikupljaju gro naoko nebitnih podataka i na osnovu njih te isprofiliraju bolje od vlastite majke.
Znaju di zivis, kud se vozikas, kojom brzinom, kolko se zadrzavas u kojem ducanu, kladionici, bolnici, birtiji, poslu... Znaju krugove i mreze ljudi u kojima se kreces, znaju ti interese, zelje i poroke... Znaju sta imas i gdje.
Odabirom uredjaja samo odredjujes dali ces izloziti sebe Amerima ili Kinezima. I jedni i drugi te dugorocno zele staviti pod svoj uticaj i pokoriti.
Doslo je vrijeme da je "istrazivanje trzista" sve. Na osnovu njega se formiraju cijene, guraju neodoljivi "proizvodi" koje "slucajno" naprave da ih zelis, formiraju kampanje i vlade i biraju predsjednici...
Podaci- Analiza- Profiliranje- Kontrola

ivano_007:
Realno sročeno Balki, malo si zaša u teoriju zavjere, ali si se opet odmaka od hardcore zavjera npr. da Bill Gates sjedi za računalom i klikće po ekranu i tako prati nas pojedinačno šta radimo :icon_biggrin: nema čovjek pametnijeg posla jbg.

Ma ako si čovik na mistu, đaba njihova kontrola. Ako imaš poroke, nisi uravnotežen, nisi stabilan, povodljiv si... onda si naj%b# :icon_thumright:

zvonkec92:
Evo da pokucam u drvo moj Mi Max 3 (4/64) broji vec 2 godine i 1 mjesec, radi bez greske kao i prvog dana i necu ga mjenjat sve dok ne crkne sam od sebe. Sekundarni mob mi je Redmi Note 9s (4/64), i isto nemam zamjerke, kamere su mu osjetno bolje od maxa i ponekad dobro dode makro kamera koju max nema. Ja svoje stare mobitele ne prodajem, štekiram ih u ladici a sljedeci mob ce mi opet bit neko šaomče iz srednjeg ranga al cekam da izade nesto sa 7000mah baterijom. Za usporedbu zena ima galaxy A50 i to je takvo smece od mobitela da nemogu shvatit kako se neko navuce na taj blesavi samsungov sustav prekompliciran sa previse glupih opcija u postavkama a o štor kamerama da i ne pricam, pogotovo o sirokokutnoj koja je neupotrebljiva a mob bio skuplji od mog saomceta

znaci od danas pa unazad imao sam

Redmi Note 9s
Mi Max 3
Lenovo P2
Samsung Galaxy K Zoom
Samsung Galaxy S4 Zoom
Samsung Galaxy Mini S5570i
Sony Ericsson Xperia Mini :D

3alfa3:

--- Citat: ivano_007 - 05 Siječanj, 2021, 09:42:37 ---Realno sročeno Balki, malo si zaša u teoriju zavjere, ali si se opet odmaka od hardcore zavjera npr. da Bill Gates sjedi za računalom i klikće po ekranu i tako prati nas pojedinačno šta radimo :icon_biggrin: nema čovjek pametnijeg posla jbg.
--- Kraj citata ---

:icon_biggrin:

Ma jok, "on" zaposlio vojsku genijalaca koji su napravili algoritam koji to radi automatski  ;D

Zanimljivo mi bilo kad sam negdje u Zagorju na kavi sa moba u browseru (nisam bio logiran na google, "secret mode") trazio neke proizvode. Tih dana mi je i facebook i reklame po forumima na laptopu i desktop PCu u Zagrebu nudilo reklame slicnih proizvoda. I to nije bilo jednom. A na mobu imam ugasenu lokaciju. Najbolje od svega, nisam bio spojen na internet promet preko mreze nego preko WiFi-a u birtiji pa me svejedno "skuzilo"  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju